Andrei Tinu revine în politică, ca lider în Partidului Republican din România

Andrei Tinu revine în politică, ca lider în Partidului Republican din România
După trei ani de pauză, Andrei Tinu a decis să revină în viața politică. Acesta este noul președinte al filialei București a Partidului Republican din România (PRR). Ieri a putut fi văzut în mijlocul oamenilor, preocupat să îndulcească, la propriu, viețile pensionarilor.

În vârstă de 37 de ani, Andrei Tinu este fiul celebrului director de la ziarul Adevărul, Dumitru Tinu. Noul președinte al filialei București a PRR este jurist, lector universitar doctor la Universitatea Titu Maiorescu. În trecut a ocupat funcţia de Preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie. Acum el și reprezentanții PRR se pregătesc serios de alegerile ce vor urma anul viitor. Din informațiile existente, se pare că acest partid va intra în alegerile din 2024 în Alianța AUR.

Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevărul, revine în politică

La investirea în funcția de conducere, eveniment la care au participat președintele formațiunii, Marian Cucşa, secretarul general Ionel Petre, precum şi președintele AUR, George Simion, Andrei Tinu a motivat revenirea sa în politică dar și pauza de trei ani pe care și-a luat-o.

Cei trei ani, a dezvăluit Tinu, și i-a dedicat împlinirii „obiectivelor personale, dar și analizei a ceea ce trebuie făcut”. Ocazie cu care a înțeles că e de dorit să revină în viața politică, primind cu bucurie invitația prietenului și colegului Marian Cucșa, președintele Partidului Republican din România. În același context l-a numit pe George Simion, liderul AUR, „un alt bun prieten” care pune pe primul loc interesul național.

„Implicându-mă alături de George și de Marian în acest frumos și realizabil proiect, îmi asum responsabilitatea de a pune în slujba Interesului Național toată dăruirea, cunoștințele și experiența pe care le dețin, pentru a găsi soluții concrete și eficiente la problemele cu care se confruntă societatea românească”, a afirmat Andrei Tinu, la investirea în funcția de președinte al filialei București a Partidului Republican din România.

Republicanii i-au îndulcit pe seniorii din Parcul Cișmigiu

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, Andrei Tinu și Marinela Adam, președintele organizației Sector 1 a PRR și cea care a creat, în urmă cu 20 de ani, celebra cofetărie Claus – a vedetelor. Ea și Andrei Tinu, alături de colegii lor de partid, au făcut un gest plin de afecțiune pentru seniorii din Capitală. Republicanii le-au pregătit o surpriză dulce. Membrii partidului au împărțit bomboane și prăjituri delicioase.

Andrei Tinu și Marilena Adam, împărțind pensionarilor din Sectorul 1 flori și dulciuri

Acestea din urmă au fost unele cu totul speciale, și anume pregătite chiar de Marinela Adam. Acțiunea a avut loc în Parcul Cișmigiu și marchează dorința organizației PRR București de a se implica activ în comunitatea locală și de a sprijini cauzele importante pentru locuitorii orașului.

Sursa foto: PRR

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre