Simona Ionescu / Redactor Șef

Andrew Tate a transmis un mesaj revoltător fetelor care petrec de 1 Mai. Jignirile lui au strâns sute de mii de aprecieri în mai puțin de zece minute

Andrew Tate a transmis un mesaj revoltător fetelor care petrec de 1 Mai. Jignirile lui au strâns sute de mii de aprecieri în mai puțin de zece minute
Andrew Tate e de nerecunoscut și a început să pună la colț tinerele care obișnuiesc să meargă la festivaluri.

Tânărul susține că astfel de femei trebuie evitate cât mai mult cu putință, pentru că nu au în cap decât distracție.

„Fetele de la festivaluri îmi scriu pe Twitter mesaje de ură în timp ce iau droguri și gonoree. Evitați femeile care merg la festivaluri. Ele sunt fie la masa unor ratați care le hrănesc cu cocaină, fie într-o mulțime de țărani transpirați pentru că și ele sunt niște țărănci transpirate. Povești nesfârșite de Instagram țipând și având „distracție” pentru a dovedi lumii că sunt ființe fără valoare”, a scris Andrew pe contul său de socializare.

Andrew, considerat de britanici „regele masculinității toxice”

Pe de altă parte, guvernul britanic a pus piciorul în prag și le cere profesorilor să nu mai pomenească numele lui Andrew Tate în fața elevilor, considerându-l drept „regele masculinității toxice”.

Potrivit informațiilor oferite de The Guardian, autoritățile au luat această decizie pentru că în ultima perioadă școlile au raportat un număr tot mai mrae de cazuri de misoginism și hărțuire sexuală de la copii de doar nouă ani.

Pentru că nu au mai trecut niciodată printr-o asemenea situație, organizația caritabilă Diversify, cu sediul în Rotherdam încearcă să facă față apelurilor primite de la școli primare și secundare din Anglia, care doresc ajutor. Acești copii ar fi fost influențați de videoclipurile în care Tate îi învață pe băieți că o femeie le aparține și că fetele care nu stau acasă sunt „târfe”.

„Un băiat de 10 ani a spus că aceste femei au consimţit la sex pentru că s-au întors la casa lui Tate”

„Am fost recent într-o şcoală primară din sudul Londrei, iar elevii cu vârsta de doar 10 ani ştiau multe despre arestarea lui Tate şi acuzaţiile de viol. Un băiat de 10 ani a spus că aceste femei au consimţit la sex pentru că s-au întors la casa lui Tate”, a declarat co-fondatoarea organizației caritabile, Sara Cunningham.

Femeia a afirmat și că într-o clasă în care sunt 30 de copii, opt îl admiră pe Tate. Într-o altă școală, un elev a hărțuit o fată, căreia i-a trimis mai multe mesaje amenințătoare și sexuale unei fete, făcând referire la Tate: „Nu ar trebui să accepţi un refuz din partea unei fete, deoarece asta arată slăbiciune”.

O altă profesoară de gimnaziu a explicat la rândul său că, deși Tate a fost arestat, este „fără precedent” capacitatea acestuia de a „ademeni” băieți tineri. Pentru ca situația din școli să fie controlată, Partidul Laburist a spus că va introduce în programa școlară lecții despre cum să fie tratate cu respect fetele și femeile.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre