Simona Ionescu / Redactor Șef

Angelina Jolie are o întoarcere răsunătoare în cinema. Și vine la pachet cu un nou iubit – Foto

Angelina Jolie are o întoarcere răsunătoare în cinema. Și vine la pachet cu un nou iubit – Foto
Angelina Jolie a făcut o revenire remarcabilă la Festivalul de Film de la Veneția 2024, unde a fost aplaudată timp de 8 minute la premiera filmului ‘’Maria’’, în care o interpretează pe celebra soprană Maria Callas. Jolie a dedicat luni întregi pregătirii pentru acest rol, atât fizic, cât și vocal, iar eforturile sale au fost apreciate drept fiind printre cele mai bune din cariera sa, marcând o revenire semnificativă în cinematografie.

În paralel, s-au răspândit speculații despre o posibilă relație între Jolie și rapperul britanic Akala, după despărțirea sa de Brad Pitt. Cei doi au fost văzuți împreună la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, dar surse au afirnat că sunt doar prieteni și că Akala este într-o relație cu Chanelle Newman. Jolie și Akala au colaborat la proiecte umanitare și împărtășesc o pasiune comună pentru cauze sociale.

Speculațiile au început după ce Akala a însoțit-o pe Jolie și fiicele sale la Festivalul Literar Calabash din Jamaica anul trecut. În ciuda zvonurilor, Jolie se concentrează pe familie și carieră, nefiind implicată într-o relație serioasă în prezent, susțin apropiații actriței.

Angelina Jolie și Akala. Foto Daily Mail

Bărbații cu care a fost văzută Angelina în ultimul an

Akala este în prezent într-o relație cu Chanelle Newman, co-fondatoare a Hip-hop Shakespeare Company. De asemenea, In Touch a raportat că Jolie ar fi fost văzută cu compozitorul de pe Broadway Justin Levine, afirmând că „Angelina a fost implicată cu doi bărbați diferiți în ultimul an sau cam așa ceva”.

Akala și Justin Levine nu sunt primii bărbați cu care Jolie a fost asociată după divorț, având în trecut legături cu muzicianul The Weekend.

Zvonurile despre viața personală a lui Jolie vin pe fondul divorțului extrem de mediatizat de Brad Pitt, care a avut un impact profund asupra copiilor lor. Jolie descrie perioada respectivă ca fiind una de „deznădejde” și „dureri”. Recent, fiica lor, Shiloh, a solicitat schimbarea numelui de familie de la Shiloh Nouvel Jolie-Pitt la Shiloh Nouvel Jolie, reflectând distanța dintre ea și tatăl ei. Decizia a fost aprobată fără audiere, subliniind fracturile existente în relația familiei.

Luptele legale pentru custodie au fost intense și complicate de acuzații de comportament abuziv din partea lui Pitt, care au dus la separare. Deși Pitt a fost absolvit de acuzații, conflictul a afectat în mod continuu procesul de divorț și copiii.

Fanii sunt foarte afectați de separarea cuplului

Divorțul dintre Jolie și Pitt rămâne unul dintre cele mai lungi din istoria recentă a Hollywood-ului, dar copiii continuă să se sprijine reciproc în această perioadă dificilă. În timp ce publicul rămâne interesat de viața personală a lui Jolie, atât relațiile sale din trecut, cât și cele actuale, rămân subiecte de mare interes.

Un sondaj recent a relevat că trei sferturi dintre britanici au recunoscut că au fost răniți de despărțirile celebrităților, iar divorțul dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston, prima soție, a fost deosebit de devastator. Mulți fani au fost supărați când au apărut zvonuri despre aventura lui Pitt cu Jolie în timpul filmărilor pentru ‘’Mr. and Mrs. Smith’’, amplificând drama acestui triunghi amoros de la Hollywood.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre