Simona Ionescu / Redactor Șef

Anghel Damian se ceartă cu Theo Rose „doar intelectual”. Regizorul dă detalii despre divorțul părinților

Anghel Damian se ceartă cu Theo Rose „doar intelectual”. Regizorul dă detalii despre divorțul părinților
La 33 de ani, Anghel Damian trăiește o viață minunată. Are o carieră de vis, familia perfectă alături de Theo Rose și îngerul lor și doi părinți pe care-i adoră. Regizorul a povestit cum i-a fost viața după ce părinții au divorțat.

Chiar dacă părinții lui Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose, au divorțat, regizorul spune că nu a rămas cu traume, pentru că aceștia au păstrat același mediu armonios pentru copil.

„Poate că metoda asta nu ar fi funcționat cu oricine”

Anghel Damian a crescut într-o familie unită, iar părinții, deși s-au despărțit, au știut să păstreze o relație foarte bună, astfel încât băiatul să nu simtă absolut nimic. Iubitul lui Theo Rose spune că totdeauna a fost susținut și sprijinit în orice ar fi ales să facă în viață, iar părinții care și-au „împărțit rolurile în funcție de moment i-au explicat copilului „sensul despărțirii”.

„Am fost și suntem o familie, ne pasă unii de alții, ne respectăm”

„Când unul era strict, celălalt devenea mai permisiv și invers. Poate că metoda asta nu ar fi funcționat cu oricine (ba chiar sunt unele teorii de parenting care spun că nu e bine deloc), dar pentru mine a fost un ideal și mi-a oferit echilibrul necesar dezvoltării armonioase”, s-a destăinuit tânărul pentru Viva.

Anii au trecut, iar părinții lui Anghel Damian au rămas la fel de buni prieteni și alături de fiul lor în orice moment al vieții. „Am fost și suntem o familie, ne pasă unii de alții, ne respectăm. Eu pe ei, ei pe mine și ei între ei”, a precizat regizorul.

„Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră”

Anghel Damian, despre divorțuș părinților

Chiar dacă se iubesc foarte mult, mai există tensiuni și între Theo Rose și Anghel Damian. Cântăreața spune că și atunci când intervin certurile, „avem aceleași metode prin care lucrăm”.  „Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră. Dacă îi dau să-l doară, o simt la fel când o întoarce. N-am pățit niciodată, așa să se întâmple lucrurile în oglindă, așa cum se întâmplă acum.

„Este greu să-i faci față când te cerți cu el”

Dar asta ne și ajută foarte mult. Ne ajută să ne descoperim. Ne amuzăm tot timpul. De fiecare dată când ne certăm ne dăm seama cât de mult semănăm.

Nu este o ceartă cu înjurături și jigniri. Anghel se ceartă doar intelectual și asta pe mine mă doare foarte tare. Este greu să-i faci față când te cerți cu el. Este un teren pe care eu abia acum încep să-l stăpânesc”, a recunoscut Theo Rose în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre