Simona Ionescu / Redactor Șef

Anghel Iordănescu și fiica sa, închiși în casă. Cine a scăpat de COVID din familie

Anghel Iordănescu și fiica sa, închiși în casă. Cine a scăpat de COVID din familie
Fostul selecţioner Anghel Iordănescu  a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Vestea a dat-o fiul său, Edi, care a spus că fostul mare fotbalist și fiica acestuia sunt izolați în casă.

Anghel Iordănescu (70 de ani), fostul mare jucător al Stelei, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, însă starea sa de sănătate este bună.

Anghel Iordănescu și fiica sa, închiși în casă

Edi Iordănescu (42 de ani), fiul fostului  selecţioner Anghel Iordănescu, a anunțat că tatăl său se află în izolare. A povestit cum s-a întâmplat cu puțin înainte de se confirma infectarea cu COVID-19.

„S-a simțit rău acum vreo 2-3 zile. Are gust, are miros, nu sunt semne clare, dar s-a simțit rău, în sensul că l-a durut capul destul de tare și noaptea a făcut și un pic de temperatură. A decis să meargă și să-și facă toate analizele. Întâmplarea face că de atunci se simte mult mai bine, nu s-a agravat. El și sora s-au izolat. Mama a fost plecată ceva timp de acasă, a plecat cu fratele meu mai mic, au fost într-un concediu. Tata a rămas în București, urma să plece împreună, dar am preferat toți să avem grijă, să fim precauți, iar ei stau separat față de noi restul. Ideea este că în primă fază nu s-a gândit la asta. Ulterior s-a gândit să elimine scenariul ăsta și a făcut testul. Inițial se gândise la alte lucruri, că poate a răcit. Sper să fie totul ok și să nu fie probleme”, a declarat Edi Iordănescu, la Digi Sport Matinal.

Anghel Iordănescu candidează la Consiliul Local

Anghel Iordănescu a fost confirmat cu COVID-19, se află acasă şi face tratament pentru COVID-19. Acest lucru probabil nu-i va afecta candidatura. Anghel Iordănescu candidează pe lista PSD la Consiliul General al Municipiului Bucureşti, din partea echipei coordonate de Gabriela Firea.

El a fost la depunerea cadidaturii alături de Gabriela Firea în urmă cu câteva zile şi a stat chiar lângă primarul Capitalei. Cu acestă ocazie, au fost prezenți alături de primarul general și Anghel Iordănescu alte peronalități: Monica Davidescu, Cornel Dinu, Mitică Dragomir, Sorin Ilieșiu, Elisabeta Lipă, Daniel Pancu. Toți au purtat mască.

După acest eveniment public, Anghel Iordănescu a avut primele simptome: dureri de mușchi, temperatură mare. Nu și-a pierdut gustul și mirosul. S-a dus imediat la medic și a făcut testul pentru coronavirus. A luat-o cu el și pe fiică deoarece ei doi rămăseseră acasă, iar fata a avut și ea temperatură. Rezultatul, pentru ambii, a ieșit pozitiv. Li s-a spus să se izoleze în casă, iar după câteva zile să repete testul.

Foto: digisport.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre