Simona Ionescu / Redactor Șef

Antena 1 anunță oficial un nou sezon! Fanii sunt nerăbdători

Antena 1 anunță oficial un nou sezon! Fanii sunt nerăbdători
Iubitorii emisiunii „Chefi la cuțite” așteaptă cu suflerul la gura premierii show-ului culinar. Noua ediție se anunță incendiară!

Sezonul 12 al emisiunii „Chefi la cuțite” e pe ultima sută de metri cu pregătirile. Cei trei bucătari celebri și-au ascuțit cuțitele și abia așteaptă să arate cât de talentați sunt.

Mai condimentată ca niciodată, emisiunea „Chefi la cuțite” va avea o premieră maraton cu cinci ediții consecutive. Vorba de 2 și 3 septembrie de la ora 20.00. Urmează 4, 5 și 6 septembrie de la ora 20.30.

Ulterior, emisiunea va avea câte patru ediții săptămânale. Show-ul culinar va fi prezentat de frumoasa Irina Fodor, care va fi cu ochii pe concurenți, dar și pe invitați și bineînțeles, pe bucatele generoase și mai ales delicioase. Bineînțeles că nu vor lipsi surprizele, pe care le așteaptă toți, de la chefi la concurenți.

Chef Bontea e decis să fie marele câștigător

Obișnuit cu succesul, pentru că are șase victorii, chef Bontea e mai hotărât ca niciodată să câștige și de data asta. „Cum ar fi să câștig și sezonul acesta?! Nimic imposibil, mi-ar plăcea! Abia aștept să întâlnesc noii concurenți și să-mi alcătuiesc o echipă imbatabilă, pentru că de-aici pornește totul: dacă am alături de mine oamenii potriviți, nimic nu-mi stă în cale”, a mărturisit bucătarul.

Urmează duelul chefilor!

Chef Scărlătescu promite că se va „bate” mai aprig ca niciodată

La rândul său, chef Scărlătescu, cu trei victorii la activ spune că nu se lasă pentru că simte că-și va lua revanșa. „Sezonul trecut nu prea mi-a surâs norocul. Așa că acum, simt că e momentul să-mi iau revanșa. Ultimele două sezoane au fost ale lui Bontea, dar cineva trebuie să-l oprească și-mi doresc mai mult ca oricând să fiu eu cel care-i va pune piedică în această nouă întrecere spectaculoasă”, a declarat Chef Scărlătescu.

Chef Dumitrescu vrea trofeul suprem

Nici chef Dumitrescu nu se lasă și e convins că la finalul ediției va primi trofeul suprem. „Sezonul 12 este un sezon pe care eu îmi doresc mult să-l câștig. Vreau ca la final să ridicăm acea farfurie, trofeul suprem, eu și unul dintre concurenții mei. Sunt însetat de victorie, pentru că nu am mai câștigat de șase sezoane. Așa că intru în această bătălie mai motivat ca oricând”, s-a destăinuit Dumitrescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre