Simona Ionescu / Redactor Șef

Antonia, declarație de dragoste pentru prima ei iubire. Ea și fostul soț au făcut pace

Antonia, declarație de dragoste pentru prima ei iubire. Ea și fostul soț au făcut pace
Cântăreața Antonia a transmis o declarație de dragoste emoționantă pentru prima ei iubire. Artista sărbătorește un moment important, care a făcut-o să devină emotivă și nostalgică.

Un eveniment important din viața Antoniei a făcut-o pe aceasta să devină nostalgică și emotivă. Cu această ocazie, cântăreața a făcut o declarație de dragoste pentru prima ei iubire, fiica ei, Maya Castellano. Tânăra a împlinit 14 ani pe 27 August, iar Antonia nu s-a ferit să-și strige dragostea de mamă. 

Antonia a devenit pentru prima oară mamă în 2010, iar Maya este rodul poveștii de iubire din ea și Vincenzo Castellano. De când Antonia s-a despărțit de Vincenzo Castellano, Maya locuiește în Italia, cu tatăl și bunicii ei. În ultima perioadă însă, Maya a tot venit în România pentru a petrece timp alături de mama ei, dar și de frații Akim și Dominic, cei doi copii pe care Antonia îi are cu Alex Velea. 

Antonia, mesaj emoționant pentru Maya 

Maya s-a transformat acum într-o adolescentă superbă și este copia fidelă a mamei sale. Cu toate acestea, Antonia nu a uitat momentul în care și-a ținut fiica în brațe prima oară și nici faptul că a fost dragoste la prima vedere. Cântăreața a împărtășit în mediul online câteva imagini cu Maya în diferite etape ale vieții. Antonia I-a transmis și un mesaj emoționant fiicei sale, pe care o numește „prima iubire”. 

„Acum 14 ani am dat naștere primei mele iubiri. O poveste de dragoste unică, ce poartă cu ea o anumită profunzime pe care nimeni nu ar putea-o înțelege vreodată. 

La mulți ani primei mele iubiri! Pur și simplu te ador!”, a fost mesajul Antoniei către fiica sa. 

Antonia a lăsat în urmă conflictul cu fostul soț 

Când s-au despărțit, Antonia a luptat cu toate puterile ei ca Maya să rămână alături de ea în România. Până la urmă însă, fata a rămas cu tatăl ei în Italia. Relația dintre Antonia și Vincenzo Castellano a fost una tensionată mulți ani.

Antonia are acum o relație bună cu Vincenzo Castellano, tatăl Mayei

Recent însă, Antonia a dezvăluit că acum se înțelege foarte bine cu fostul soț și au, în sfârșit, o relație bună. Acest lucru îi ajută și în creșterea fiicei lor, Maya, căci artista a dezvăluit că se consultă constant cu Vincenzo cu privire la educația adolescentei. La rândul ei, tânăra vede în părinții ei persoanele cu care poate discuta orice, mai ales atunci când are probleme. 

Maya seamănă leit cu mama ei, Antonia

Referitor la o posibilă viitoare carieră, Antonia a mai dezvăluit că Maya este atrasă de zona artistică, ba chiar face parte de câțiva ani dintr-un grup de dans. Talentul tinerei s-a văzut și la Neversea, acolo unde a captivat pe toată lumea când a dansat pe scenă în timp ce Alex Velea cânta piesa „Minim doi”. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre