Simona Ionescu / Redactor Șef

Anul acesta Paula Seling își va împodobi altfel bradul de Crăciun. „Elena m-a învățat…”

Anul acesta Paula Seling își va împodobi altfel bradul de Crăciun. „Elena m-a învățat…”
Nu e ușor să fii și mamă și una dintre marile artiste ale României, dar Paula Seling știe cum să se împartă în așa fel încât toată lumea să fie mulțumită. Și abia așteaptă sărbătorile de Crăciun cu micuța ei.

Chiar dacă a divorțat de fostul soț, au rămas în relații bune de dragul micuței. Ce și-a propus Paula Seling să facă de Crăciun.

Anul acesta Paula Seling își va împodobi altfel bradul de Crăciun. Perioada dinaintea Crăciunului este plină de evenimente pentru Paula Seling, artista fiind așteptată cu nerăbdare de românii din țară și de peste hotare să le încânte sufletul. Pentru că micuța se află la școală a rămas în grija tatălui.

Chiar dacă pentru Paula Seling situația nu e tocmai plăcută, așteaptă cu nerăbdare să termine treaba și să petreacă cu fetița ei pe care o adoră sărbători minunate. „Elena rămâne cu tatăl ei, la București, având școală. E foarte grea perioada, însă Elena e mare deja și înțelege ca perioada este solicitantă”, a spus Paula Seling, conform Fanatik.

Paula și micuța Elena vor împodobi cel mai frumos brad de Crăciun

„Perioada Crăciunului e mai grea pentru noi, eu fiind plecată în turneu mereu”

Anul acesta, bradul de Crăciun va fi plin cu fulgi de nea, iar Paula spune că a învățat să-i realizeze de la Elena. „Bradul îl vom împodobi după Moș Nicolae. Ne place mult, e bucuria noastră. Sărbătorile le petrecem acasă, dorim să ne bucurăm, împreună, de Nașterea Mântuitorului, de bucuriile și tradițiile de sărbători. Perioada Crăciunului e mai grea pentru noi, eu fiind plecată în turneu mereu.

„Primim colindători, aranjăm masa, savurăm împreună, mergem la biserică”

Dar după turneu, petrecem timp împreună, primim colindători, aranjăm masa, savurăm împreună, mergem la biserică, ne uitam la filme, ne plimbăm, avem obiceiuri de a crea tot felul de lucruri. De exemplu, facem fulgi de nea pentru a împodobi bradul. Elena m-a învăţat! Facem tot ce face orice familie”, susține cântăreața. Din nefericire nici trecerea între ani nu vor fi împreună, pentru că Paula trebuie să fie la concertul de Revelion, dar după acest eveniment se vor distra pe cinste.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre