Simona Ionescu / Redactor Șef

Anunț la Radio Tel-Aviv: „Ieri un raton a fugit de la grădina zoologică. Cetățenii care l-au văzut prin oraș sunt invitați să…”

Anunț la Radio Tel-Aviv: „Ieri un raton a fugit de la grădina zoologică. Cetățenii care l-au văzut prin oraș sunt invitați să…”
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

– Rabi, Sara vrea să facă dragoste în fiecare zi și eu nu mai pot.

– lțic, eu te-am avertizat să nu te însori c-o urâtă, că nu te ajută nimeni.

_______________________

Un arab intră în magazinul unui evreu și cere sutiene de culoare neagră. Evreul, mirosind o afacere bună, îi spune că sutienele negre sunt rare, că i-au rămas doar câteva și cere 40 euro pe bucată. Arabul cumpără șase bucăți, dar revine peste câteva zile și mai cere două duzine. Evreul îi spune că marfa este din ce în ce mai rară și i le vinde cu 50 euro bucata. După o lună, arabul revine și cumpără toate sutienele rămase, plătindu-le de data asta cu 60 de euro bucata. Evreul, ros de curiozitate, îl întreabă ce face cu atâtea sutiene negre.

La care arabul îi răspunde:

– Le tai în două și din jumătățile obținute fac fesuri mici, negre, pe care le vând evreilor cu 100 euro bucata.

_______________________

Un evreu sărac și singuratec, trăind într-un apartament în comun, cu o mamă oarbă, in rugăciunile sale zilnice, îl tot ruga pe Dumnezeu să-i îmbunătățească viața.

La un moment dat Domnul s-a îndurat de el și i-a spus că ii poate îndeplini o singură dorință.

Zice evreul:

– Mulțumesc, Doamne! Singura mea dorință este ca mama mea să vadă cum nevastă-mea agață de gâtul fiicei mele un colier de $20.000.000 în Mercedesul meu 600, parcat lângă piscina vilei mele superbe din Beverly Hills!

Dumnezeu:

– La naiba!… Mai am multe chestii de învățat de la evreii aștia.

_______________________

Doi evrei stau de vorbă:
– Iarăși s-a scumpit benzina!
– Și care-i treaba ta, că tu n-ai mașină ?
– N-am, dar am brichetă!

_______________________

Anunț la Radio Tel-Aviv:
„Ieri un raton a fugit de la grădina zoologică. Cetățenii care l-au văzut prin oraș sunt invitați să plătească zece shekeli la casieria grădinii zoologice”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre