Simona Ionescu / Redactor Șef

Anunț neașteptat despre emisiunile America Express și Chefi la cuțite. Fanii vor fi în culmea fericirii

Anunț neașteptat despre emisiunile America Express și Chefi la cuțite. Fanii vor fi în culmea fericirii
Antena 1 a făcut marele anunț despre America Express și Chefi la cuțite. În cazul ambelor show-uri, fanii vor fi bucuroși să afle că-i vor vedea pe preferații lor mult mai repede decât s-ar fi așteptat.

„Sunteți pregătiți pentru ce urmează?”

Filmările pentru America Express s-au încheiat, iar emisiunea nu va fi difuzată anul viitor așa cum se specula, ci chiar în această toamnă. „Este oficial! Drumul Soarelui începe în această toamnă la Antena 1! Sunteți pregătiți pentru ce urmează?”, a fost anunțul făcut de Antena 1 pe pagina oficială de Instagram a emisiunii America Express.

N-a durat mult și vedetele au început să spună că numără zilele până când fanii vor vedea prin ce situații inedite au trecut. „Abia aștept să vedeți toate tâmpeniile pe care le-am făcut la America Express. (…) O să muriți de râs”, a spus Cleopatra Stratan.

Iulia Albu la America Express

„Toamna asta începe nebunia”

Nici Iulia Albu n-a stat, ci le-a spus românilor că mai au puțin până să „înceapă nebunia”. Designerul a explicat totodată și faptul că această experiență i-a schimbat modul în care vede relația cu iubitul dar și viața în general. „Există lucruri care se pot schimba într-un cuplu și altele care nu se schimbă niciodată.

Ne-am descoperit altfel, iar dincolo de bine sau rău, nicio relație nu poate fi redusă la o experiență singulară. Mai multe, în curând…”, a dezvăluit Iulia Albu pe contul de socializare.

Ce echipe au plecat „la luptă”

Anul acesta au plecat în călătoria America Express nouă echipe, care au bătut la picior Columbia, Ecuadorul și Argentina. E vorba de Alexia Eram și Aris, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Ada Galeș și mama sa, Antoneta Galeș.

Sorin Bontea a făcut anunțul mult așteptat: „Ia uitați cum vine sezonul 12!”

„Ia uitați cum vine sezonul 12 Chefi la cuțite”

Recent, Sorin Bontea a postat o imagine pe contul de socializare în care apare la filmări, alături de cei doi prieteni, Scărlătescu și Dumitrescu. “Ia uitați cum vine sezonul 12 Chefi la cutite. Ne vedem din toamnă”, a spus unul dintre cei mai iubiți bucătari. Imediat fanii au sărit cu zeci de aprecieri. Pe pagina de instagram Chefi la cuțite, Antena 1 a făcut același anunț, dar nu a precizat data exactă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre