Simona Ionescu / Redactor Șef

Anunțul oficial al celebrului cuplu din showbizul românesc: se căsătoresc! Iată când va fi marele eveniment

Anunțul oficial al celebrului cuplu din showbizul românesc: se căsătoresc! Iată când va fi marele eveniment
Lora și Ionuț Ghenu se iubesc ca în filme de opt ani și s-au decis să facă pasul cel mare. Îndrăgostiții s-au apucat de pregătirile de nuntă.

2024 va fi un an special pentru Lora și iubitul său, Ionuț Ghenu, care vor face nunta. Au început să caute locația de vis și vor să fie atenți chiar și la cele mai mici detalii.

Lora și Ionuț Ghenu nu sunt la prima planificare a nunții

Au fost la un pas să ajungă în fața altarului dar, din nefericire, a venit pandemia. Acum speră că astrele vor fi de partea lor și vor spune cel mai frumos da din viață. „Îmi doresc foarte mult să facem nunta și facem planuri serioase pentru anul următor. El își dorește foarte mult și este cel care tot spune să ne așezăm la masă și să ne apucăm odată de lista aia.

„Dacă nu ieșim puțin din energia asta și să ne creăm noi lumea noastră, o să fim tot timpul consumați de toate dramele din lume”

Să ne organizăm, să fixăm o dată, să ne hotărâm la o locație! Suntem nehotărâți! Ba cu locația, ba când am vrut să facem o chestie a venit pandemia. S-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama, după aia a venit războiul. Eu sunt foarte sensibilă și m-a afectat foarte tare chestia asta cu războiul. Acum a mai izbucnit un război.

Lora a dat vestea cea mare. Se pregătește de nuntă!

Dacă nu ieșim puțin din energia asta și să ne creăm noi lumea noastră, o să fim tot timpul consumați de toate dramele din lume. Aș vrea să pun stop și să mă preocupe iubirea mea, relația mea, să duc totul la următorul nivel. Și pentru noi dar și pentru oamenii care ne iubesc și care vor această petrecere frumoasă!”, a mărturisit Lora pentru Ciao.

„Am făcut primul detox din viață”

Până la nuntă însă, Lora se ocupă de suflet și trup, iar recent a făcut primul detox din viață. Iar prima experiență de acest fel i-a adus satisfacții.

„Nu consum gluten în continuare și mă simt foarte bine! Am făcut primul detox din viața mea, a ținut 5 zile și am crezut că nu voi rezista. Este foarte tare! Eu am scăpat de un kilogram de grăsime viscerală, dar dacă mă întrebi pe unde era existau niște dezechilibre pe undeva pe interior și 5 zile au contat enorm”, s-a destăinuit frumoasa cântăreață.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre