Simona Ionescu / Redactor Șef

Apropieri fără precedent la „Vocea României”. Unul dintre jurați s-a încins prea tare

Apropieri fără precedent la „Vocea României”. Unul dintre jurați s-a încins prea tare
Jurații de la „Vocea României” au hotărât să le arate telespectatorilor cum se desfășurau bairamurile de altădată. Iată ce a ieșit.

Irina Rimes și Tudor Chirilă, doi dintre jurații de la „Vocea României” au făcut deliciul spectatorilor și telespectatorilor, readucând pe scenă atmosfera petrecerilor din anii ’80.

Irina Rimes și Theo Rose au fost invitate de băieți pe scenă să danseze. Tudor Chirilă a devenit partenerul Irinei, iar cântărețul a vrut să exemplifice „pe viu” ce făceau băieții cu mai mult tupeu. Așa că a strâns-o pe Irina mai mult în brațe, iar una dintre mâini i-a alunecat pe fundul artistei, care a reacționat imediat. Și dialogul dintre cei doi a fost spumos. „Deci veneai, te învârteai în jurul ei, te gândeai poate mă refuză, nu mă refuză, hai să…

„Se dansa și fiți atenți, aici era important…”

Ea se uita și ea la tine și la un moment dat: vrei să dansezi te rog frumos? (…) O luai erai și puțin apțiguit și începea celebrul blues, pe atunci i se spunea bluez, te lipeai de ea. Ea ținea mâinile în jos și tu o mică încercare îi puneai mâna pe umăr, mâna ei, dacă erai destul de beat.

Iată ce gest a făcut Tudor Chirilă la Vocea României

Se dansa și fiți atenți, aici era important… (…) Și ușor, ușor se întâmpla ceva hormonal și tu începeai să dansezi din ce în ce mai așa… (…) Tu Irina, stai normală, ca la tine nu se întâmpla nimic hormonal, doar la băiat”, a spus Tudor Chirilă, care și-a jucat foarte bine rolul.

„Și se oprea cântecul, dar tu nu te opreai pentru că așteptai următorul cântec și o țineai strâns”

Când au văzut că petrecerea în doi, Theo Rose și Smiley s-au alăturat petrecerii, iar Horia Brenciu a început să cânte, spre deliciul tuturor. „Venea și bețivul din clasă care credea că știe să cânte.” a mai spus Chirilă. „Și se oprea cântecul, dar tu nu te opreai pentru că așteptai următorul cântec și o țineai strâns. Hai că pleacă dracu, o pierd”, a spus artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre