Simona Ionescu / Redactor Șef

Armin Nicoară, nuntă cu peripeții. Socrul mare are pretenții de la noră. „Să mai învețe rostul de familie. Să aibă ceva în frigider”

Armin Nicoară, nuntă cu peripeții. Socrul mare are pretenții de la noră. „Să mai învețe rostul de familie. Să aibă ceva în frigider”
Armin Nicoară și Claudia Puican s-au pregătit de nuntă de mai multe ori, dar tot de atâtea ori au fost obligați să anuleze totul. De data asta, dragostea a învins.

Armin Nicoară și Claudia Puican au dat la o parte orice piedici și au spus cel mai frumos „da” din toată viața lor.

Armin Nicoară, nuntă cu peripeții. Socrul mare are pretenții de la noră. „Să mai învețe rostul de familie. Să aibă ceva în frigider”

Atât de mult și-au dorit să devină soț și soție, încât Divinitatea le-a ascultat dorința. Armin Nicoară și Claudia Puican au reușit să-și unească destinele și să treacă peste orice. “Ne încurcă pandemia foarte rău și pentru evenimentul nostru și pentru evenimentele oamenilor, am reușit să le ducem până la urmă la final, dar din păcate nunta am anulat-o de vreo câteva ori”, a spus Armin Nicoară în 2021. Iată că tot ce a fost rău a trecut și acum pot răsufla ușurați.

Ce ținute au ales mirii și finii

Claudia Puican a strălucit pur și simplu la propria nuntă. Blonda a optat pentru o rochie cu pene, cu o despicătură adâncă pe picior, spre bucuria lui Armin care a sorbit-o din ochi. Nici cel considerat regele saxofoniștilor nu a fost mai prejos. Artistul a îmbrăcat un sacou din catifea albastru închis, care i-a venit ca turnat, la butonieră având o floare de cală, la fel ca buchetul de mireasă.

La fel de eleganți au fost și celebri nași, Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș. Nașa a ales o rochie nude, decorată cu flori mov, la care și-a asortat o pereche de sandale în aceeași nuanță.

Au fost făcute reclamații pentru tulburarea liniștii publice

Din nefericire, petrecerea a fost umbrită de patru reclamații care au fost făcute pentru tulburarea liniștii publice, iar oamenii legii au venit la puțin timp după ce mirii și-au unit destinele. Armin și Claudia au primit doar un avertisment. „Azi va fi doar primul chef, însă nunta cea mare, cu 1.000 de invitați va fi când va da Domnul. Vom fi cu nașii, cu familia, cu prietenii apropiați”, a mărturisit Armin pentru Fanatik.

Cum își văd socrii nora

Tatăl lui Armin, Petrică, un saxofonist de valoare a declarat, la rândul său, că are o noră frumoasă, dar care trebuie să mai învețe cum stă treaba cu familia. “Eu n-am vrut să plece de acasă, dar el a plecat. L-a furat nora! Eu o văd o fată bună. Fiecare avem și negative și pozitive. Încă trebuie să mai învețe rostul de familie. Să aibă ceva în frigider. Poate trebuie să o ajut cu sfaturi sau nevastă-mea să o ajute. Sperăm ca în trei-patru ani să fie o mamă bună”, a mărturisit acesta.

Sursă foto: fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre