Simona Ionescu / Redactor Șef

Așa arată CRBL după accidentul de motocicletă! Își târâie piciorul după el și…

Așa arată CRBL după accidentul de motocicletă! Își târâie piciorul după el și…
După câteva zile petrecute la spital, CRBL a ieșit scăpătând. Artistul e mulțumit că merge acasă, și e pregăti pentru ce va urma.

E a doua oară când trece prin așa ceva, primul accident a fost în 2013. Acum CRBL a ieșit din spital, după accidentul de motocicletă, și are o veste uriașă pentru fanii lui. El a anunțat ce urmează.

Așa cum vă amintiți, CRBL a fost implicat, duminică, într-un accident rutier la Hațeg, județul Hunedoara. După ce a fost preluat de medicii hunedoreni, artistul a fost transferat,la un spital din București. Reporterul de la Deva al postului Antena 3 a surprins imagini cu artistul aflat pe o targă în momentul în care era urcat în Salvare. „Sunt bine și în câteva zile voi fi și mai bine”, a spus CRBL. A promis că, tot după câteva zile, va povesti fanilor ce s-a întâmplat.

Artistul, care conducea o motocicletă, ar fi depășit neregulamentar o coloană de mașini care era în așteptare și a încălcat marcajul longitudinal continuu, lovindu-se de o autoutilitară. Din nefericire, CRBL a fost rănit grav și a fost nevoie să fie preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Medicii sosiți la fața locului i-au testat pe ambii șoferi cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a fost negativ.

CRBL, veste pentru fani, după accidentul de motocicletă

Joi, înaintea prânzului, CRBL a fost externat și a putut părăsi spitalul din București unde a fost internat în ultimele zile. Acesta a făcut un live pentru a le da fanilor săi vestea că a plecat din spital. S-a filmat și toată lumea a putut vedea că artistul are încă dificultăți de mobilitate, el mergând șchiopătând. „Ziua cea mare astăzi este. Mă duc spre casă. Sunt bine, sunt pe picioarele mele și urmează recuperarea partea a doua, acasă”, a declarat artistul.  Care le-a mai spus fanilor că îi va ține la curent și le-a transmis „multă sănătate”.

În 2013, CRBL a mai trecut printr-un accident. El nu a păstrat distanța corespunzătoare dintre mașini, a lovit un automobil care era în fața lui și frânase brusc pentru a evita un alt impact. În mașina lovită de artist se afla o fetiță și părinții săi, micuța având nevoie de îngrijiri medicale.

Micuța nu a avut probleme grave, dar părinții ei au depus o plângere la poliție. Atunci, artistului i s-a făcut dosar penal pentru vătămare din culpă. În 2008 în Buzău, mașina lui a fost lovită din spate de un microbuz de marfă. Iar în 2006, i s-a luat permisul tot în urma unui accident care a avut loc în București.

Artistul a înființat un club de motocicliști

Pasionat de motociclete, CRBL își dorește un Harley Davidson. Până își va achiziționa bolidul, a strânge rândurile cu alți pasionați. La început anului, CRBL mărturisea că a înființat un club de motocicliști, denumit „Red Scars”. „Aștept de ceva timp să fac pasul acesta. Adică să înființez un club de motocicliști. Bine, mai corect ar fi să spun că e un rider-club! Avem doar cinci membri, numărul limită necesar pentru înscrierea acestui club.

Vreau să le arăt oamenilor că motocicliștii nu sunt acel gen de oameni pe care și-i închipuie unul sau altul. Dimpotrivă! Puțini știu că mi-am luat carnetul de motociclist cu trei ani în urmă. Exact înainte să plec în Spania. Aș putea spune că acolo, în Spania, mi-am făcut ucenicia pe motocicletă. Dar atracția mi-a venit aici, în România. Sunt deja posesorul unui exemplar superb de Indian Scoutt Bobber. Apoi, mai îmi doresc desigur un Harley-Davidson! Cine știe, poate Moș Crăciun va fi pe fază în acest an. Și, de ce nu, un Royal Himalayan!”, povestea CRBL.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre