Simona Ionescu / Redactor Șef

Astrele se pregătesc pentru un moment important. Eclipsa de lună din 5 mai ne va da viața peste cap

Astrele se pregătesc pentru un moment important. Eclipsa de lună din 5 mai ne va da viața peste cap
Specialiștii spun că e momentul să dăm jos de pe piedestal oameni care nu merită și să coborâm și noi mai repede cu picioarele pe pământ.

Odată cu eclipsa din 5 mai, ne așteaptă zile intense, în care vom pune stop unor evenimente mai vechi din viață. La ce trebuie să fiți atenți.

Potrivit specialiștilor, odată cu data de 5 mai, vom reuși să punem ordine în viață, dar atât lucrurile bune cât și cele mai puțin bune se vor amplifica, iar unii nativi vor fi puternic zguduiți. Considerată unul dintre cele mai importante evenimente astrologice ale anului, eclipsa din 5 mai, o eclipsă în penumbră cum spun oamenii de știință, ne îndeamnă să punem accent pe mai multă ordine și stabilitate și să ne gândim mai mult la destin.

Ne vom gândi bine la ce sentimente și dorințe avem și vom încerca să dăm la o parte energiile negative, canalizându-ne pe ceea ce simțim că ne face bine. Iar multe zodii vor vindeca rănile trecutului.

Ne vom reinventa

Luna plină din Scorpion ne ajută să ne reinventăm, să fim mai buni cu noi, dar și cu cei din jurul nostru, dar nu trebuie să ne mire dacă vor avea loc evenimente deosebite.

Vom fi mai atenți la cei din jurul nostru, iar dacă observăm că ceva nu funcționează cum ar trebui, nu trebuie să ne fie frică să încheiem relația cu acele persoane.

De asemenea, dacă afacerile nu mai sunt ceea ce avem nevoie, e bine să punem punct și să ne reinventăm. O curățenie generală în viață este lecția pe care o dă eclipsa de lună din 5 mai și ar fi bine să ținem cont de acest lucru. Pe de altă parte, acest eveniment deosebit aduce cu sine și consolidarea unei relații dar și a unui statut profesional.

Ce zodii vor putea avea probleme cu sănătatea

Vor fi câteva zodii care vor putea avea ceva probleme cu sănătatea. Vor fi afectați în primul rând semnele de Apă, Raci, Scorpioni, dar și Taurii, Fecioarele și Capricornii care se vor putea lovi de indispoziții și dezechilibre emoționale, dar și răceli, afecțiuni ale aparatului reproducător.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre