Simona Ionescu / Redactor Șef

Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni: despre Covid și un mare dezastru care urmează după Anul Nou

Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni: despre Covid și un mare dezastru care urmează după Anul Nou
Predicțiile științifice legate de răspândirea noului coronavirus sunt incerte și greu de făcut. Însă asta a făcut loc predicțiilor astrologice, care pot spune ce se va întâmpla cu omenirea în viitor. Și sunt foarte multe persoane care sunt interesate de previzunile astrale.

Puțini astrologi au prezis nenorocirea care s-a abătut asupra întregului mapamond, însă durata pandemiei de SARS-CoV-2 poate fi calculată, după felul în care se așază planetele. Cel puțin asta susține astrologul Cristina Demetrescu, iar ea nu vine cu vești foarte bune. De asemenea, astrologul ne îndeamnă să acționăm prudent în anumite momente cheie și prezintă și hărțile astrale pe care „le-a citit”.

Astrolog: Vin veștile legate de vaccin, iar Jupiter în Pești, atât în 2021, cât și în 2022, până la sfârșit de an, vor ajuta la vindecare!

„Prima hartă arată configurația astrală care a generat și a întreținut Pandemia până la epuizarea nervoasă și a răbdării multora. Data aleasă de mine este doar pentru a sublinia cuadraturile (liniile roșii) ce au dat tuturor senzația de blocaj. Virusul a plecat din 2019 de la Lilith in Pești, eroare medicală, de altfel, s-a amplificat la maxim și s-a transformat in Pandemie de la apropierea planetelor grele Jupiter, Saturn, Pluton în Capricorn ce își propun, de fiecare dată când se întâlnesc, să schimbe Lumea, fără să întrebe dacă convine cuiva, iar gradul de răspândire a bolii a fluctuat în funcție de maleficii Lilith si Marte în Berbec, ce aveau să îi lovească în cap pe mulți, producând inconștiență, neatenție, rea voință, lipsă de răbdare, egoism, ignoranță, încât am ajuns în punctul în care suntem.

Ultimul puseu, al treilea, dar și cel mai puternic, numit si al treilea vârf al Pandemiei, va fi intre 8-13 noiembrie 2020. Apoi, așa cum am mai zis, vin veștile legate de vaccin, iar Jupiter in Pești, atât în 2021, cât și în 2022, până la sfârșit de an, vor ajuta la vindecare.”, a transmis Cristina Demetrescu.

21 ianuarie 2021, o zi foarte neagră

„A doua hartă ne arată deplasarea cuadraturilor (liniile roșii) dinamice, proaste, cum spun unii astrologi, printre care mă număr, de pe colțul Berbec/Capricorn pe colțul Taur/Vărsător. De data aceasta nu am mai ales întâmplător data hărții, ci ziua de 21 ianuarie 2021, data celei de-a doua hărți, implică pe lângă cuadraturile între proaspăt intratele Jupiter și Saturn în Vărsător, pe de o parte si Marte, Lilith, Uranus din Taur pe de altă parte, atât lumânăriile, Soarele si Luna.

Nu m-am apucat încă să studiez 2021, dar am vagi senzații că va exista un aspect astral mai complex ca acesta, ca să nu mai folosesc cuvântul “prost”. Sigur că ne bucuram de intrarea intre 17-20 decembrie 2020 a celor două planete sociale Jupiter și Saturn în Vărsător, pentru că ajuta la finalizarea Pandemiei, prin dizolvarea contextului inițial creat între 2 decembrie 2019 si 20 decembrie 2020. Problema este că 21 ianuarie 2021 înseamnă 3 săptămâni de la Crăciun 2020/Revelion 2021 și nu e nevoie de vreo iscusință anume să realizez că urmează un dezastru.

Audiența mea este una destul de redusă aici, in așa fel încât, să se audă faptul că aceste sărbători pot genera tipul acela de victime precum personajul care obișnuia să se înece la mal. Mult a fost, puțin a mai rămas, așa că sfatul meu este să nu vă adunați cu familia și prietenii, căci o sa îi revedeți oricum sănătoși la anul. Știu că Jupiter în Vărsător vine cu chef de petrecere, dar nu e momentul!

Lumânăriile, Soarele și Luna, nu fac decât să potențeze aspectul între Vărsător, care merge spre viitor și Taurul, care rămâne, deși a fost traversat deja de 3 ani de însuși Uranus, patronul Vărsătorului, un adept al conservatorismului. Taurul este o zodie ce vine cu lecția răbdării, însă cum conjuncția Uranus/Lilith/Marte arată ca o explozie, numai răbdare nu se mai cheamă că vom avea. Daca Berbecul însemnă câte unul, pe rând, să nu se înghesuie și să avem timp să numărăm, ceea ce apare în a doua hartă aduce o lovitura în masă de proporții mai mari.”, susține astrologul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre