Simona Ionescu / Redactor Șef

Au apărut alte detalii îngrozitoare din relația Danei Roba cu Daniel Balaciu: „Mi-a spus că mai bine mă vede întinsă pe masă…”

Au apărut alte detalii îngrozitoare din relația Danei Roba cu Daniel Balaciu: „Mi-a spus că mai bine mă vede întinsă pe masă…”
Dana Roba face tot ce poate pentru a-și reveni din calvarul ultimelor luni, dar trecutul nu-i dă pace. Make up artistul scoate la iveală alte detalii șocante.

Dana Roba a spus și de ultimul mesaj primit de la soacră, dar a dat detalii cumplite și despre un alt moment din relația cu Daniel Balaciu.

Dana Roba a mărturisit că Daniel Balaciu s-a transformat într-o cu totul altă persoană după ce făcut o operație de dezlegare a trompelor. De frică că soția lui ar putea rămâne însărcinată cu al treilea copil, i-a spus cuvintele grele. „După ce am decurs la operația de dezlegare a trompelor mi-a spus că nu mă mai iubește și că mai bine mă vede moartă, întinsă pe masă, decât gravidă cu al treilea copil.

„Lasă, nu mai exagera, că nu te-a omorât, te-a iubit, de aia ți-a dat cu ciocanul în cap”

Acesta este Daniel Balaciu. Când am vorbit ultima dată cu fosta soacră la telefon, mi-a spus: «Lasă nu mai exagera, că nu te-a omorât, te-a iubit, de aia ți-a dat cu ciocanul în cap». Oare dacă ar trece și fața ei pe unde am trecut eu, tot așa i-ar spune?”, s-a destăinuit Dana Roba.

Dana Roba primea amenințări pe bandă rulantă

Chiar dacă nu a intrat în grațiile familiei Danei, Beni e trup și suflet alături de ea

Nenorocirea prin care a trecut i-a adus și un lucru bun Danei Roba. Și-a reîntâlnit fostul iubit din tinerețe, care din acel moment a fost permanent alături de ea, oferindu-i tot sprijinul și iubirea sa. Și o face în continuare, chiar dacă familia Danei nu vede cu ochi prea buni relația dintre ei. „Pentru cele care mă judecă am un mesaj foarte important. Să știți că la finalul procesului va ieși adevărul la iveală și Dumnezeu nu mă va lăsa de rușine, Dumnezeu știe că eu nu m-am întâlnit cu Beni înainte.

„Atunci l-am văzut pentru prima dată, după 14 ani”

Că eu nu am ieșit cu Beni nici măcar la o cafea și că nu m-am văzut de 14 ani niciodată. Prima dată l-am văzut după vreo șase zile de spitalizare, când a insistat la surorile mele că vrea să mă vadă și a venit cu un buchet de flori la mine la spital. Atunci l-am văzut pentru prima dată, după 14 ani. Nu vreau să demonstrez nimănui nimic, cred că Dumnezeu va scoate adevărul la iveală și cu asta am spus tot”, a spus Dana Roba pe TikTok.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre