Simona Ionescu / Redactor Șef

Au arătat lumii casa președintelui Ucrainei. E vecin cu Andrea Bocelli

Au arătat lumii casa președintelui Ucrainei. E vecin cu Andrea Bocelli
Numele președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski este în acest momente pe buzele tuturor. S-a aflat și ce locuință extraordinară are acesta în Italia. Cel puțin așa susțin jurnaliștii italieni.

Este bogat sau nu președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky? Se pare că acesta nu are deloc probleme cu banii, dacă ne gândim că vila lui din Italia a fost evaluată la suma de 3,8 milioane de euro.

Italienii au arătat lumii casa președintelui Ucrainei. E vecin cu Andrea Bocelli

Înainte de a deveni președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky era un actor cunoscut și iubit de toată țara. Chiar dacă sunt mulți cei care au pus la îndoială averea șefului Ucrainei, recent cotidianul La Repubblica a arătat întregii lumi locuința pe care acesta o are în Italia.

Se pare că superba vilă a fost cumpărată cu doi ani în urmă pentru suma de 3,8 milioane de euro și se află în zona Vittoria Apuana din Toscana, un loc unde au case cele mai bogate personaje din lume. Potrivit publicației italiene, el ar fi vecin cu celebrul tenor Andrea Bocelli.

Nu a declarat casa?

În jurul acestei case spectaculoase au fost multe discuții încă dinainte ca Volodimir Zelenski să fie ales președinte al Ucrainei. Potrivit Impact, site-ul ucrainean slidstvo.info l-a acuzat pe Zelensky că nu ar fi „declarat autorităților fiscale vila luxoasă cu 15 camere în Forte dei Marmi, pe care a achiziționat-o în 2017 pentru 3,8 milioane de euro”.

Ce case mai are președintele Ucrainei

Potrivit protv.md, Volodimir Zelenski mai are o casă la 35 de kilometri de Kiev, în satul Ivankovici care, conform declarației sale de avere, are 352 de mp. Dar și două apartamente în Kiev, unul pe numele soției și cel de-al doilea împreună cu partenerii de afaceri. Sursele spun că cel mai mare venit îl primește din televiziune și restaurantele pe care le are alături de soția sa.

În 2017 a înființat Partidul Slujitorul poporului

Volodimir Zelensky, de profesie avocat, are ca părinți doi evrei ucraineni și a copilărit în Mongolia, datorită meseriei tatălui său, profesor de cibernetică. A fost fascinat de meseria de actor pe care a practicat-o cu bucurie, iar în decembrie 2017 a înființat partidul „Slujitorul poporului”. Doi ani mai târziu, în 2019, a candidat la funcția de președinte al Ucrainei. Zelensky este căsătorit din 2013 cu Elena Kiyashko și au împreună doi copii.

Sursă foto: la repubblica

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre