Simona Ionescu / Redactor Șef

Au plâns ca niște copii! Scene emoționante la ”Chefi la cuțite”

Au plâns ca niște copii! Scene emoționante la ”Chefi la cuțite”
A fost semifinala "Chefi la cuțite", de departe cea mai emoționantă de până acum. După ce că au trecut prin momente foarte tensionate până au ajuns în această etapă, concurenții au primit și surprize de zile mari. Au plâns ca niște copii.

Luni, 14 decembrie, Antena 1 a difuzat semifinala „Chefi la cuțite” care a fost de departe cea mai emoționantă de până acum. Rând pe rând, fiecare concurent a trăit o surpriză de zile mari și toată lumea a trecut de la agonie la extaz.

Scene emoționante la ”Chefi la cuțite”

Luni, 14 decembrie, Antena 1 a difuzat semifinala „Chefi la cuțite” și am avut parte de câteva premiere. Fără precedent în toate cele 7 sezoane de până acum, chefii au avut fiecare câte 3 concurenți care s-au luptat pentru dreptul de a ocupa un loc în marea finală de miercuri, 16 decembrie. Dar punctul culminant al serii s-a datorat familiilor concurenților.

„Toți ochii la ecran”, i-a încurajat Gina Pistol pe cei nouă concurenți. Ecranul a început să prezinte imagini emoționante și mesajele pline de dragoste transmise de către rudele celor nouă concurenți.

Rând pe rând, fiecare concurent a trăit o surpriză de zile mari. „Cu siguranță a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit la Chefi la cuțite”, a dezvăluit Cristian Boca, ”cuțitul de aur” al lui chef Cătălin Scărlătescu.

Rugbistul Cătălin Rizea a izbucnit în lacrimi

Cătălin Rizea, soțul cântăreței Adda, a primit un mesaj original din partea ei. Artista i-a compus  un cântecel, cu versuri amuzante ce au stârnit hohote de râs.

”Dacă nu mergi mai departe o să te omor! Eu o să dorm în pat și tu pe covor. Dacă nu câștigi o să te cert și nu mai primești niciodată desert!”, i-a spus Adda lui Cătălin Rizea, stârnind hohote de râs în platou.

Apoi, solista a devenit romantică și sensibilă și i-a oferit și un mesaj emoționant soțului său. La auzul acestor cuvinte, Cătălin Rizea nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. ”În fiecare zi de atâția ani ai fost alături de mine și eu sunt alături de tine în toată nebunia asta cu Chefi la cuțite. Ți-ai depășit toate limitele pentru că ți-ai dorit, ai muncit. Vreau să fii mândru și fericit că ai realizat foarte mult. Te iubesc mult, mult!”, a mărturisit Adda.

Cine a intrat în semifinala ”Chefi la cuțite”

În semifinala „Chefi la cuțite” au intrat în luptă 9 concurenți: Luca Adrian, Maria Șandru și Ionuț Belei din echipa lui chef Sorin Bontea, Cătălin Rizea, Cristian Boca și Paul Maxim din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu și Roxana Blenche, Claudia Radu și Kanni din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Cei 9 concurenți urmează să lupte în semifinală și marți, 15 decembrie, când vor avea parte de a treia probă. Șase vor pleca acasă, fiind aleși de cei trei jurați de la Chefi la cuțite. Așadar, doar 3 vor avea șansa să lupte în marea finală!


Irinel Columbeanu provocat să spună cum e viața de sărac. Îl descoase Denise Rifai în această seară

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre