Simona Ionescu / Redactor Șef

Aventurile lui Flick și Miss Planet la Paris. Un pampers i-a dat viața peste cap Denisei. Exclusiv

Aventurile lui Flick și Miss Planet la Paris. Un pampers i-a dat viața peste cap Denisei. Exclusiv
De câteva zile, Flick, Denisa și bebelușul au vrut să lase puțin problemele în spate și au dat fuga la Paris.

Nimic nu se compară cu un concediu alături de cei dragi, chiar dacă ai un bebeluș. Iar Flick și Denisa știu cel mai bine asta.

Aventurile lui Flick și Miss Planet la Paris. Un pampers i-a dat viața peste cap Denisei. Exclusiv

Flick își adoră soția și ar face orice e posibil pe lume pentru a-i face toate poftele. De când au devenit părinți, Denisa și fostul prezentator au făcut din noapte zi, așa că un concediu la Paris a fost tot ce aveau nevoie. Familia a plecat cu câteva zile în urmă, s-a cazat la un hotel luxos, dar au început și aventurile. Una dintre acestea a început cu un… pampers. După ce Denisa și-a schimbat bebelușul, a umblat mai mult de 20 de minute cu pampersul în mână, în speranța că va găsi un coș de gunoi.

Când acesta a apărut în fața ochilor, tinerei mămici i-a revenit zâmbetul pe față. Flick n-a putut să reziste, a filmat momentul și l-a postat pe facebook ca să-și amuze fanii. De 20 de minute ne plimbăm cu un pampers în mână. Bine, Denisa, pentru că eu o țin pe Eva… Și abia acum găsim un coș de gunoi. De când cu atentatele, oamenii ăștia nu prea mai frecventează coșurile de gunoi…

Interviu în mijlocul străzii

De asemenea, Flick s-a bucurat enorm că soția sa e apreciată pentru felul cum arată dar și pentru hainele pe care le poartă și le-a povestit fanilor un recent episod extrem de drăguț. “Eu stau în brațe cu Eva și soția mea, s-a îmbrăcat așa de drăguț, încât o doamnă de la nu știu ce revistă de pe aici i-a luat un mic interviu ca să o întrebe de unde s-a îmbrăcat. Și ea i-a spus că e romanian designul…”, a mai spus Flick plin de mândrie că are lângă el o asemenea frumusețe de femeie.

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre