Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce a rămas din averea lui Irinel Columbeanu: câteva haine și o poză cu Irinuca. Video tulburător

Ce a rămas din averea lui Irinel Columbeanu: câteva haine și o poză cu Irinuca. Video tulburător
Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată ca Irinel Columbeanu să ajungă la mâna altora. Odinioară învârtea banii cu lopata, acum din averea lui s-a ales praful.

Cele mai frumoase femei ale României au mers mândre la brațul lui Irinel Columbeanu, dar acum toate au uitat de el. Averea s-a spulberat, asemenea unui vis frumos.

Înainte de incendiu, vila a fost scoasă la vânzare pentru 3,9 milioane de dolari

Înainte ca un incendiu să o transforme într-o ruină, celebra vilă a lui Irinel Columbeanu de la Izvorani a fost scoasă la vânzare pentru suma de 3,9 milioane de dolari. Aceasta a fost vizitată recent de o femeie din familia lui Nuțu Cămătaru, iar imaginile urcate pe conturile de socializare. Din toată averea incredibilă, care i-a trecut prin mână fostului afacerist, au rămas acum doar câteva haine și o fotografie cu Irinuca.

@anastasia_addams888

Dati follow pe instagram daca vreti sa vedeti partea a doua: anastasia_addams888! #fyp #foryou #foryoupage #irinelcolumbeanu #pentrutine Cat de nedreapta poate sa fie viata uneori…

♬ sunet original – Anastasia Addams

Columbeanu suspectează că focul a fost pus intenționat

Irinel Columbeanu a mărturisit nu demult că există varianta unui scurtcircuit, întrucât e posibil să nu fi fost izolate așa cum ar fi trebuit cablurile de electricitate. Dar se poate și ca cineva să fi pus focul intenționat. Cum structura casei era din lemn, s-a ales praful… „Structura casei era din lemn, asta era specialitatea domnului care a construit-o, tot din California. Eu am fost acolo, cu părinții mei și cu Romanița, și am avut ocazia să văd genul de case pe care le construia și care erau tot așa foarte mari, impunătoare.

Ce s-a ales din vila lui Irinel Columbeanu

„Eu fiind destul de zgârcit cu aruncatul banilor chiar și pe o casă…”

Am ales să merg pe această soluție care, deși avea structură de beton, fiind mult lemn putea să ardă. Am discutat cu domnul Mihai și ipoteza că focul ar fi putut pleca de undeva de la piscină, dar se pare că nu a fost așa. Eu cred că pentru a se încadra în costuri, eu fiind destul de zgârcit cu aruncatul banilor chiar și pe o casă, am vrut să țin în frâu aceste costuri.

Irinel Columbeanu este acum internat la azil

Iar lucrul acesta a dus la alegerea unei soluții foarte ieftine care cred că a impietat și asupra modului de izolare a cablurilor electrice. Este posibil să fi luat foc din această cauză. Mai era acolo și un UPS la subsol, care s-ar putea să fi fost și acesta una din cauze. Posibil să fi fost un scurtcircuit și după aceea lemnul se autoaprinde”, a spus Irinel Columbeanu.

Mitică Dragomir spune că Irinel s-a folosit de banii făcuți de tatăl său

Mitică Dragomir susține că nu doar pe Irinel Columbeanu l-a văzut într-o asemenea situație, însă nu vrea să le dezvăluie numele foștilor bogați ajunși în sapă de lemn pentru că le poartă respect.

„El (Irinel) nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul că are o boală necruțătoare, e în faza incipientă. Are un pic de Alzheimer. Și nu-mi place că l-au luat și la mișto. (…) Uite, vreau să-ți spun așa. În momentul când îți pui toate ouăle într-un singur coș, s-ar putea să-ți cadă coșul.

Mitică Dragomir vorbește despre banii lui Columbeanu

„Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut. Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani”

Sau să-ți dea unul un șut în coș și să se spargă ouăle și după nu mai ai ce mânca. A băgat vreun milion sau două. Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut. Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui. Vezi ce frumos vorbesc. Doamna lui care acum e în America cu fata, e bine mersi”, a spus Mitică Dragomir.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre