Simona Ionescu / Redactor Șef

Averea vicepreședintelui Americii Kamala Harris este impresionantă. Ca și Klaus Iohannis, și ea a investit în case

Averea vicepreședintelui Americii Kamala Harris este impresionantă. Ca și Klaus Iohannis, și ea a investit în case
România a avut parte de cea mai importantă vizită din ultimii opt ani. Al doilea om al Statelor Unite, Kamala Harris s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis.

Vicepreședintele SUA, Kamala Harris, a purtat vineri, 11 martie 2022, o discuție cu președintele României. Ce nu ați știut niciodată despre politician.

Averea vicepreședintelui Americii Kamala Harris este impresionantă. Cât a strâns politicianul

După o vizită în Polonia unde s-a întâlnit cu președintele Andrzej Duda, vicepreședintele SUA, Kamala Harris, ne-a onorat vineri cu prezența. Kamala Harris, politician remarcabil, se bucură de un stat financiar foarte bun. Aceasta este căsătorită cu avocatul Douglas Emhoff și, spun sursele, au reușit să strângă o avere care se ridică la valoarea de 6,8 milioade de dolari.

Doar anul trecut, se spune că soții au obținut venituri în valoare de 1.695.225 dolari. Desigur, din acești bani au plătit taxe și impozite. Dar tot anul trecut, Kamala Harris și soțul au făcut și donații în scopuri caritabile, de 27.000 de dolari.

Kamala Harris a fost procuror

Înainte de a intra în politică, Kamala Harris a fost procuror în San Francisco în perioada anilor 2003-2010. Jurnaliștii americani spun că doar în primul an de profesie ar fi câștigat peste 140.000 de dolari. În urma acestei activități, ea a devenit eligibilă pentru o pensie enormă, de 250.000 de dolari cel puțin. în 2017, a fost aleasă procuror al Statelor Unite, reprezentând California și a avut un salariu de 174.000 de dolari anual.

Când a fost numită vicepreședinte al SUA, sursele spun că Harris avea un salariu anual de 235.100 de dolari. Kamala Harris SUA locuiește în reședința oficială destinată vicepreședintelui american și are dreptul la o deducere a cheltuielilor de 100.000 de dolari.

Dar aceasta nu este doar un politician de renume, ci și un scriitor de succes. Ea a publicat până acum trei cărți, din care una pentru copii, iar în 2019 a câștigat aproape 280.000 din vânzarea acestora. Kamala Harris și soțul ei au trei case în Los Angeles, Washington, D.C. și San Francisco.

Sursă foto: Los Angeles times

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre