Simona Ionescu / Redactor Șef

Avocata lui Florin Salam spune cine vrea să-l înfunde pe clientul său

Avocata lui Florin Salam spune cine vrea să-l înfunde pe clientul său
La începutul anului, Florin Salam a fost implicat într-un scandal, în care o tânără domniță l-a acuzat că a lovit-o într-o cameră de hotel. Recent, avocata manelistului a spus cine ar fi în spatele acestui eveniment.

Beatrice Comănicescu, avocata lui Florin Salam a făcut mărturisiri despre cine i-ar vrea răul clientului său.

Potrivit avocatei, tânăra de 23 de ani care l-a acuzat pe Florin Salam că a agresat-o în data de 1 ianuarie nu ar fi făcut dovada faptelor sale. Ca atare, nici apărătoarea, nici clientul său nu au mai fost chemați la secția de poliție să dea noi declarații.

Și-a scos sau nu fata un certificat de la IML?

Avocata lui Salam spune că nu se știe dacă „presupusa victimă a depus un certificat la IML sau măcar a avut intenția de a depune un bilețel că ar fi ajuns la IML pentru continuarea eventualelor cercetări în această presupusă infracțiune de lovire și alte violențe”. De asemenea, Beatrice Comănicescu susține că în spatele acestui eveniment neplăcut ar fi doar un plan pus la cale de oameni care îi vor răul manelistului. Care, susține aceasta ar fi cineva din industria muzicală „căruia nu-i convine, posibil, faptul că el s-a reapucat de cântat și are concerte”.

Cine vrea să-l înfunde pe Florin Salam

Pe numele lui Salam a fost depusă o altă plângere

Anul trecut, Florin Salam a avut parte de un alt eveniment neplăcut. O familie din Sintești i-ar fi plătit acestuia 18.000 de euro pentru a le cânta la nuntă. Potrivit Spynews, trupa sa ar fi mers la eveniment, însă Florin Salam nu și-a onorat contractul. Cântăreții ar fi fost agresați de rudele mirilor, apoi au fost lăsați să plece.

Dar păgubiții nu s-au lăsat și au mers la sediul Poliției Vidra, unde au depus o plângere pe numele lui Salam pentru că ar fi fost înșelați. Presupusele victime vor ca oamenii legii să facă dreptate și Florin Salam să plătească pentru faptele sale, fiind trimis la închisoare. Sursele spun că oamenii legii ar fi încercat să-l contacteze pe artist, dar nu l-au găsit și atunci i-ar fi trimis o citație, dar artistul nu s-ar fi prezentat. De-a lungul timpului au existat și alte persoane care au spus că l-au plătit pe cântăreț în avans, dar i-au lăsat cu ochii în soare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre