Simona Ionescu / Redactor Șef

Băiatul lui Meg Ryan, bucățică ruptă din maică-sa! În ce filme joacă

Băiatul lui Meg Ryan, bucățică ruptă din maică-sa! În ce filme joacă
Are părinți celebri și le-a călcat pe urme. Amândoi sunt actori cu un CV impresionant, iar fiul lor dovedește că ”așchia nu sare departe de trunchi”.

În vârstă de 28 de ani, Jack Quaid este fiul actorilor Meg Ryan (58 de ani) și Dennis Quaid (66 de ani). Cei doi au divorțat când băiatul avea numai 5 ani, în anul 1997. Acesta a ales însă aceeași carieră ca și cei care i-au dat viață. ”Sunt un mare fan al muncii părinților mei”, declara în presa americană actorul Jack Quaid.

Tânărul a debutat în film în urmă cu opt ani, apărând în pelicula The Hunger Games (Jocurile Foamei – 2012). În prezent joacă în serialul The Boys (Băieții, produs de Amazon), unde deține unul din rolurile principale.

Criticii au numai cuvinte de laudă despre prestația lui. Deși are părinți celebri, nu simte că ar trăi în umbra lor, chiar dacă urmează aceeași carieră ca și ei. ”Întotdeauna va fi într-un fel în aer. În acest moment, da, oamenii pot face comparații, dar găsesc asta și interesant”, a mai spus actorul, conform Avantaje.ro.

El nu s-a sfiit niciodată să abordeze, în interviuri, și cel mai sensibil subiect din viața lui, divorțul părinților celebri. A vorbit deseori, în trecut, despre acest lucru. ”Aveam una dintre acele vârste ciudate. Ești suficient de mare pentru a înțelege ce se întâmplă, dar prea mic să înțelegi pe deplin. (…) Înțeleg că felul în care am crescut nu a fost normal. Dar, în același timp, a fost normal. (…) În ciuda faptului că părinții mei sunt actori, sunt de asemenea mama și tata.

Nu sunt personaje la cină sau altceva asemănător”, povestea tânăriul actor. Acesta a mărturisit și cât de mult își iubește părinții și ceea ce fac ei: ”Sunt un mare fan al muncii părinților mei – serios, sunt un mare fan. Ceea ce îmi place legat de munca lor, ceva pentru care sunt foarte recunoscător este entuziasmul pe care îl împărtășesc pentru a povesti și juca”, mai arată sursa citată. A apărut și în The Hunger Games: Catching Fire (Jocurile Foamei – Prinderea focului 2013) și Logan Lucky (2017).

Sursa foto: Instagram / Jack Quaid, Meg Ryan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre