Simona Ionescu / Redactor Șef

Bârfele despre amanta prințului William se întețesc. Ultimele noutăți care i-au fost servite lui Kate

Bârfele despre amanta prințului William se întețesc. Ultimele noutăți care i-au fost servite lui Kate
Apropiata încoronare a regelui Charles al III-lea a declanșat o avalanșă de noi activități  și discuții. Bineînțeles, la încoronare, membrii seniori ai firmei vor apărea în forță.

Prințul William și prințesa Catherine vor fi cu siguranță foarte vizibili, deoarece ei înșiși sunt viitorii rege și regină, iar fiul lor, prințul George, va avea, de asemenea, un rol important. Însă, un puști aparte și-a făcut intrarea în rândul pajilor care vor sta alături de noul rege încoronat și care fac parte din familie. George – împreună cu alți trei băieți mai mici – va servi ca paji de onoare în ziua cea mare a bunicului său.

Unul din ceilalți băieți paji este lordul Oliver Cholmondeley. El este fiul lui David Rocksavage, al șaptelea marchiz de Cholmondeley, și al lui Rose Hanbury. Alegerea băiatului a declanșat un adevărat tsunami mediatic, vorbindu-se inclusive despre un iminent divorț al prințului William. Motivul? Presa de scandal scrie că între urmașul la tron al regelui Charles și mama copilului ar fi existat mai multe decât s-ar crede. Mai pe scurt, Rose Hanbury a fost numită amanta lui William. Dar niciodată, niciun ziarist, nu a oferit dovezi pentru aceste afirmații.

Cum au ajuns prințul William și aristocrata Rose Hanbury să fie numiți amanți

Conform Tatler.com, Rose Hanbury, mama lordului Oliver Cholmondeley, este presupusa „cealaltă femeie” din căsătoria prințului William și a prințesei Catherine. Bârfele sunt șoptite pe la colțuri de ani de zile.

Rose și William au fost alăturați pentru prima dată în 2019, când tabloidul britanic The Sun a afirmat că Catherine ar avea concurență cu Rose. A urmat rapid un articol în Daily Mail, care a menționat că William și Rose „au luat în considerare acțiuni în justiție” cu privire la presupusul fake news „dar, deoarece niciunul dintre articolele apărute nu a putut oferi dovezi despre ce este vorba în așa-zisa dispută, au ales să o ignore”. Și asta a fost tactica de atunci – să ignore. Nici Kate Middleton și nici Rose Hanbury nu au abordat vreodată zvonurile.

Zvonurile au propulsat-o pe Rose Handbury în proximitatea familiei regale

Dar, de atunci,  presupusa amantă a devenit un element de bază pe scena regală. A fost fotografiată la comemorarea prințului Philip, precum și la funeraliile reginei Elisabeta a II-a – singură. Mai mult se spune că în mijlocul tuturor bârfelor, căsnicia lui Rose cu David Rocksavage, marchizul de Cholmondeley, ar fi fost afectată.

Rose Hanbury a participat la comemorarea prințului Philip și la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Zvonurile au prins și mai multă fervoare atunci când jurnalistul britanic Giles Coren a postat pe Twitter: „Da, este o aventură. … Știu despre această aventură. Toată lumea știe despre aventură, dragă”. Apoi a șetrs cele scrise.

În mod clar, pe regele Charles al III-lea nu-l deranjează bârfele, având în vedere că l-a ales pe Oliver , fiul lui Rose, pentru a îndeplini un rol atât de important în timpul încoronării sale. Decizia regelui poate fi interpretată și altfel: aducând copilul presupusei amante a fiului său în prim planul încoronării, vrea să facă o demonstrație intenționată de unitate între familia regală și cea aristocratică, blocând bârfele.

Fiul lui Rose, preferat de rege în detrimentul unei rude de sânge

Micul lordul Oliver Cholmondeley are doar 13 ani. Așa cum știți, încoronările urmează un set distinct de reguli și tradiții. Totul e cât se poate de formal. Iar pajii vor fi cei mai apropiați de Charles în acea zi, urmându-l direct în timpul procesiunii din Westminster Abbey.

Conform ritualului, Oliver și ceilalți paji de onoare vor fi responsabili de purtarea hainelor de ceremonie ale lui Charles în timp ce acesta se îndreaptă spre tron. Este totuși remarcat de presa britanică faptul că în locul lui Oliver și-ar fi putut găsi loc un membru al familiei regale – de exemplu James, conte de Wessex, care are 15 ani.

Rose Hanbury, Prințul William și Kate Middleton s-au intersectat împreună la evenimentele Casei Regale

Oliver va fi însoțit de Prințul George, Maestrul Nicholas Barclay și Maestrul Ralph Tollemache în ziua încoronării, toți trei membri ai familiei regale. George, bineînțeles, este nepotul lui Charles și al doilea în linia de succesiune la tronul britanic. Nicholas este o rudă îndepărtată a familiei regale, iar bunica sa, Sarah Troughton, este o prietenă de familie a Camilei, regina consort. Ralph este fiul finului lui Charles, Edward Tollemache – un bancher și aristocrat britanic. Toți pajii sunt, cumva, legați din punct de vedere familial, cu excepția lui Oliver.

Micul paj „civil” Oliver a venit pe lume după căsătoria în trombă a părinților

Oliver este unul dintre fiii adolescenți ai lui David Rocksavage, marchizul de Cholmondeley. David este de ani de zile un element de bază pe scena înaltei societăți, iar soția sa – Rose Hanbury – este imaginea eleganței aristocratice, contribuind la acțiuni de caritate și fiind deseori văzută alături de membrii monarhiei.

Cum spuneam, micul Oliver nu este membru al familiei regale – spre deosebire de restul pajilor de onoare. Dar tatăl său servește într-o poziție deosebit de căutată în cadrul biroului regal al regelui Charles al III-lea. La scurt timp după ce a devenit rege, Charles l-a numit pe David drept lordul său de onoare, ceea ce înseamnă că David îl poate reprezenta pe rege la ocazii oficiale, poate primi demnitari străini, printre o mulțime de alte responsabilități.

Iar mama lui Oliver este, de asemenea, legată de familia regală datorită bârfelor. Ea este cunoscută de mult timp ca fiind amanta despre care se zvonește că ar fi fost amanta prințului William, deși legătura lor a fost negată cu vehemență.

Ar fi de aminti și că David Rocksavage, marchizul de Cholmondeley, și Rose Hanbury s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fulgerătoare și au anunțat la scurt timp după aceea că ea este însărcinată. Atunci a născut gemeni, pe Oliver și pe fratele său, Alexander. Cei doi frați mai au o soră mai mică.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre