Simona Ionescu / Redactor Șef

Bat clopote de nuntă în showbizz. O blondă celebră se mărită. Iată cum a determinat-o iubitul să spună da

Bat clopote de nuntă în showbizz. O blondă celebră se mărită. Iată cum a determinat-o iubitul să spună da
A ținut-o sus și tare că nu vrea să se căsătorească, dar încurcate sunt căile iubirii. O vedetă celebră, mămică fericită, își pune pirostriile.

Iubitul și-a pus în gând să o cucerească și, de data asta, i-a ieșit. O cunoscută blondă nu mai are scăpare, va face nuntă.

Bat clopote de nuntă în showbizz. O blondă celebră se mărită. Iată cum a determinat-o iubitul să spună da

Cristina Cioran se mărită. Vedeta a povestit pentru Spynews că în această dimineață, iubitul ei, Alex Dobrescu, și-a mai luat odată inima în dinți, a venit cu un superb buchet de trandafiri și a cerut-o în căsătorie. De data asta, a fost cu noroc, iar vedeta a spus da. Ulterior, bărbatul a postat și pe Facebook că a cerut-o de soție pe partenera sa. Inelul deocamdată nu i-a fost pus pe deget, pentru că e în lucru.

„Mi-a dat doar florile…”

”Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori.

 

Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile. (…) S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, a povestit Cristina Cioran.

Evenimentul poate avea loc oricând

Pentru că bărbatul este extrem de spontan, Cristina spune că nu știe când va avea loc nunta, dar se așteaptă la orice de la iubitul său. ”O să ne gândim și la nuntă, el deja se gândește. Nu știu deocamdată, în niciun caz azi nu se căsătorim, ar fi și imposibil din punct de vedere legal să te înscrii și oficiul stării civile, bine, dacă nu s-a dus deja acum să înscrie, nici nu știu. El e o persoană foarte expansivă și îi place să facă surpriză și îl las pe el să se desfășoare”, a mai spus vedeta.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre