Simona Ionescu / Redactor Șef

Bebelușa Oana primește lovitură după lovitură după divorț. „Îmi este foarte greu…”

Bebelușa Oana primește lovitură după lovitură după divorț. „Îmi este foarte greu…”
După o căsnicie de zece ani, timp în care au adus pe lume doi copii frumoși ca doi îngeri, bebelușa Oana Ioniță și tenorul Florin Budnaru și-au spus adio. După divorț, coregrafa a mai primit o palmă de la soartă.

Divorțul dintre bebelușa Oana Ioniță și Florin Budnaru a șocat pe toți cei care i-au cunoscut, pentru că nimic nu dădea de bănuit că ceva rău se putea întâmpla între cei doi. Din nefericire, bebelușa are acum și altă problemă.

Nici Oana, nici Florin nu au spus ce s-a întâmplat între ei atât de grav încât să se pună punct poveștii de iubire. Divorțul a fost cea mai bună soluție și a fost ales notarul, un lucru de care Oana Ioniță nu e convinsă că a fost cel mai bun. “Acest an a venit cu multe probleme și situații noi pentru mine.

Consider că orice încercare este o provocare și o lecție de viață. Ca să finalizăm mai repede toate procesele prin care trec doi oameni într-un divorț, am hotărât să ne înțelegem în fața notarului. Nu știu dacă a fost cea mai înțeleaptă decizie, dar timpul va decide”, a dezvăluit bebelușa Oana.

„Îmi este foarte greu să pot avea acces la fiul meu”

Cei doi au decis să aibă custodie comună cu privire la copiii lor, însă Oana abia dacă reușește să-și vadă băiatul, care locuiește la tatăl său. Maxim a fost foarte afectat de divorț și a renunțat la activitățile care-i plăceau atât de mult. “Îmi este foarte greu să pot avea acces la fiul meu. Și să fixez niște întâlniri care nu pot fi stabilite de comun acord. Asta pentru că fiecare are un program sau pentru că lăsăm totul la alegerea minorului.

„A renunțat la multe lucruri care înainte îi făceau plăcere, engleza, înotul, matematica mentală, astronomia, orele de balet”

Din păcate, fiul meu a renunțat la multe lucruri care înainte îi făceau mare plăcere: înotul, engleza, matematica mentală, astronomia, orele de balet, gimnastică sau dans contemporan.

Atunci formau o familie fericită…

Maxim este o fire foarte sportivă și dinamică. Are nevoie de provocări permanente. Sper să îi pot fi alături în toate deciziile și planurile pe care le are și să îl pot vedea mai des.

Încerc să îi fiu aproape ca el să își continue activitățile pe care înainte le făcea cu drag. Și să îi ofer tot sprijinul meu. Ca acesta să fie fructificat este nevoie de doi părinți, nu doar de unul”, a vorbit Oana pentru Fanatik.

Mama mea întâmpină niște probleme de sănătate”

De parcă toate asta n-ar fi fost de ajuns, Oana are acum și mai multe griji pentru că mama sa are probleme de sănătate. “Este o perioadă grea, mai ales ca mama mea întâmpină niște probleme de sănătate și încerc să îi fiu cât mai mult alături. Academia trece și ea prin schimbări permanente și trebuie să fiu prezentă.

Să privesc cu interes situațiile în continuă schimbare de la cursurile și proiectele pe care le realizez. Sper ca lucrurile să se liniștească în viața mea și aceste lecții de viață să mă conducă spre o mai bună versiune a mea.

„Sper ca în curând lucrurile să se liniștească în viața mea”

De curând m-am întors din tabăra pe care o organizez de șapte ani consecutiv. Acolo unde tinerii artiști dansatori se dezvolta artistic, socializează și creează amintiri de neuitat. Isa și Max au participat cu implicare în toate activitățile și s-au simțit foarte bine. Sper ca în curând lucrurile să se liniștească în viața mea și aceste lecții de viață să mă conducă spre o mai bună versiune a mea”, a mai spus Oana Ioniță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre