Simona Ionescu / Redactor Șef

Bella Hadid face semne obscene poliției din New York

Bella Hadid face semne obscene poliției din New York
Bella Hadid a ridicat degetul mijlociu la New York Police Department pentru că aceștia nu purtau măști, ca măsură de precauție împotriva coronavirusului.

Supermodelul în vârstă de 23 de ani stătea la distanță de cinci ofițeri care nu purtau măști de protecție. Aceasta și-a pus masca în timp ce îi mustra pe funcționarii publici

„Bună @nypd măștile sunt pentru toți, pentru siguranța noastră, nu doar a voastră…” scrie Bella în descrierea unei postări pe Instagram Story.

Aceasta a postat și o fotografie în care apare cu mâinile încrucișate în fața unui grup de ofițeri NYPD, în semn de dezaprobare. „Voi băieți arătați ca niște nătărăi”, scrie modelul.

Conform site-ului oficial al orașului New York, cetățenii sunt obligați să „poarte o mască de acoperire a feței atunci când sunt în afara casei lor, dacă nu sunt capabili să mențină cel puțin 6 metri distanță față de ceilalți.”

Înapoi la treabă după carantină

Modelul a stat la ferma mamei ei din Pennsylvania pe timpul carantinei. Aceasta s-a întors recent în New York pentru joburile în modeling.

„Sunt foarte entuziasmată să revin la muncă și să fac din nou artă. Mergând spre sezonul următor, sper să găsim un mod productiv prin care să înaintăm în siguranță”, declară Bella pentru revista Elle.

Acuzații grave la adresa lui Takeoff. Rapperul neagă violul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre