Simona Ionescu / Redactor Șef

Ben Affleck a vrut vila de 60 de milioane de dolari, dar i-a lăsat-o lui Jennifer Lopez pe cap. Se anunță un divorț urât

Ben Affleck a vrut vila de 60 de milioane de dolari, dar i-a lăsat-o lui Jennifer Lopez pe cap. Se anunță un divorț urât
Cu aproape un an înainte de separarea lor, Ben Affleck și Jennifer Lopez nu au fost de acord atunci când au cumpărat conacul din Beverly Hills de 68 de milioane de dolari. Sursele afirmă că Ben a fost principalul responsabil pentru ideea achiziției, iar Lopez a fost obligat să facă un compromis semnificativ.

Jeniffer Lopez a fost de acord cu locuința datorită spațiului generos și a facilităților, cum ar fi un teren de pickleball și două intrări private, dar stilul ultramodern al casei nu i-a plăcut. După ce au făcut achiziția, lui Ben nu i-a mai plăcut vila și a descoperit că locația era incomodă și greu accesibilă, ceea ce a sporit tensiunea în relația lor.

Anul trecut, ei au cumpărat proprietatea pentru 60,85 milioane de dolari, dar acum cer 68 de milioane de dolari, în urma renovărilor făcute.

Conacul Crestview are o casă principală de peste 3500 de metri pătrați cu douăsprezece dormitoare și douăzeci și patru de băi; există, de asemenea, un penthouse de peste 500 de metri pătrați pentru oaspeți, precum și o casă de pază cu două dormitoare, o casă pentru îngrijitori și un garaj pentru 12 mașini. Facilitățile conacului includ un bar, sală de sport, lounge, ring de box, terenuri de baschet și pickleball, și parcare pentru 80 de vehicule.

Vila de 68.000.000 de dolari

Ben s-a mutat treptat într-o nouă casă de 20,5 milioane de dolari în Brentwood, un cartier pe care îl adoră, aproape de copiii săi. Pe 24 iulie, a încheiat contractul pentru noua locuință, chiar de ziua de naștere a lui Jennifer Lopez. În timp ce își împart bunurile fără un acord prenupțial, surse spun că divorțul lor ar putea deveni complicat din cauza aspectelor financiare.

Ben Affleck și Jennifer Garner colaborează la îngrijirea copiilor, în timp ce Jennifer Lopez și Ben se confruntă cu un divorț complicat

Ben și Jennifer Garner, fosta sa soție, continuă să colaboreze amiabil în privința îngrijirii celor trei copii ai lor. Între timp, Jennifer Lopez și Ben Affleck își împart bunurile cu ajutorul celebrei avocate de divorțuri Laura Wasser. Se spune că divorțul lor ar putea deveni complicat, deoarece nu au semnat un acord prenupțial și există „probleme financiare nerezolvate” între ei, după ce s-au căsătorit în secret la The Little White Chapel din Las Vegas.

În cererea sa de divorț, Lopez a specificat data separării ca fiind 26 aprilie 2024 și a menționat că bunurile lor sunt „nedeterminate.” Conform legislației din California, doar veniturile și bunurile obținute în timpul căsătoriei lor scurte sunt considerate bunuri comune și vor fi împărțite.

În prezent, ei sunt în proces de mediere, o metodă mai rapidă și mai puțin formală decât procedurile tradiționale de divorț.

Ben Affleck era gelos pe faima lui Jennifer Lopez, a reieșit din interviul acordat de el unui post tv

Jennifer Lopez se pare că se simte bine, în ciuda unei oarecare amărăciuni legate de despărțire, și este înconjurată de familie, prieteni și copii. Jennifer a depus cererea de divorț la Tribunalul Superior din Comitatul Los Angeles pe 20 august, invocând „diferențe ireconciliabile.”

Recent, au existat zvonuri că Ben ar avea o relație cu Kick Kennedy, fiica lui RFK Jr., dar reprezentantul actorului a negat aceste speculații, afirmând că nu există niciun adevăr în ele.

Jennifer și Ben s-au întâlnit prima dată în 2001 pe platourile de filmare ale filmului „Gigli” și s-au căsătorit pentru prima dată în iulie 2022, urmată de o ceremonie mai mare în Georgia luna următoare. S-au despărțit la începutul acestui an și se pare că au „planificat” divorțul înainte ca Jennifer să depună cererea pe 20 august.

Jennifer Lopez se confruntă cu un an dificil și din cauza vânzărilor slabe 

Jennifer Lopez a avut un an plin de dificultăți, incluzând vânzări slabe de bilete pentru turneul „This Is Me… Live”, care a fost anulată din cauza prezenței scăzute și a problemelor logistice. Lopez a anunțat că are nevoie de timp pentru familie, descriind anularea ca fiind „cu inima frântă și devastată” și a confirmat rambursarea biletelor.

Turneul, destinat să promoveze albumul „This Is Me… Now”, a avut și el probleme, albumul ajungând doar pe locul 38 în Billboard 200 și vânzând mult mai puține copii decât albumele anterioare. Albumul face parte dintr-un efort auto-finanțat de 20 de milioane de dolari, care a inclus și un film—„This Is Me… Now: A Love Story,” inspirat de relația sa cu Ben Affleck—și un documentar. Filmul a fost criticat pentru firul său narativ neobișnuit, dar a primit recenzii pozitive cu un scor de 75% pe Rotten Tomatoes.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre