Simona Ionescu / Redactor Șef

Ben Affleck apără ce-i al lui. Imagini deosebite cu el și Jennifer Lopez pe stradă

Ben Affleck apără ce-i al lui. Imagini deosebite cu el și Jennifer Lopez pe stradă
Ben Affleck și J. Lo nu se pot abține de la a-și manifesta iubirea, nici măcar în public. Cuplul a fost filmat de paparazzi recent, iar imaginile l-au surprins pe Affleck, despre care era evident că apără ce-i al lui.

De când Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat în aprilie 2021, paparazzi au fost constant pe urmele lor și au încercat să îi prindă în orice ipostază s-a putut. Fanii și presa internațională au speculat constant relația celor doi, prin tot felul de gesturi surprinse în diverse ocazii, scoase din context sau nu. 

Ben Affleck
J Lo și Ben Affleck au ieșit împreună la masă în New York
Sursa foto:DailyMail

Faptul că Ben Affleck nu și-a dorit o relație pe rețelele sociale și că ține mult la intimitate e un lucru deja știut, căci chiar actorul a mărturisit recent acest lucru, iar J. Lo a confirmat. În ciuda acestui fapt însă, actorul nu se sfiește să provoace paparazzi, cu tot felul de gesturi care în mod evident ajung să țină prima pagină a tabloidelor. 

Actorul, prins cu mâna pe fundul lui J. Lo

Zilele trecute catolicii din întreaga lume au sărbătorit Paștele, astfel că a fost liniște și pace peste tot. Profitând de moment, celebrul cuplu a ieșit în oraș la masă duminica trecută, la celebrul restaurant italian Cecconi’s din Brooklyn, New York. 

Ben Affleck
Ben Affleck și-a odihnit mâna pe cel mai scump posterior din lume, la propriu
Sursa foto: DailyMail

Ben, îmbrăcat într-un cardigan și blugi, a stat aproape de Jennifer, care emana aer de vedetă într-o ținută simplă, cu o jachetă de lână și pantaloni din denim șters. Cei doi s-au ținut de mână o vreme, apoi Affleck a schimbat poziția și și-a poziționat mâna pe posteriorul cântăreței, semn că era într-o dispoziție tandră și în același timp voia să arate ce-i numai al lui. 

Ben Affleck, cu mâna pe 28 de milioane de dolari 

Cei ce au urmărit-o pe Jennifer Lopez de-a lungul anilor știu că aceasta ține foarte mult la fundul ei, pe care îl îngrijește ca pe cel mai de preț bun. Și judecând după suma colosală pentru care este asigurat acesta, chiar ar putea fi așa. 

Posteriorul lui Jennifer Lopez
Posteriorul lui Jennifer Lopez este asigurat pentru 28 de milioane de dolari.

Practic, Affleck ținea mâna pe nici mai mult nici mai puțin de 28 de milioane de dolari, suma pentru care, de ani buni, este asigurată celebra parte a corpului cântăreței. 

Buzele Angelinei, mai valoroase ca posteriorul lui Jennifer Lopez 

În cazul în care credea cineva că posteriorul divei este scump, nu a auzit de buzele Angelinei Jolie, care au bătut orice record. Acestea sunt asigurate și ele, pentru suma de 30 de milioane de dolari. 

Angelina Jolie, buze
Polița de asigurare pentru buzele Angelinei Jolie valorează 30 de milioane de dolari

Un alt actor care a apelat la procedură este Daniel Craig. Atunci când filma „Casino Royale”, fostul James Bond a vrut să-și efectueze singur cascadoriile, astfel că și-a asigurat mușchii pentru suma de 9 milioane de dolari, în cazul în care ar fi pățit ceva. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre