Simona Ionescu / Redactor Șef

Betty, fata lui Florin Salam, destăinuiri despre soacră și căsnicie. „Au fost momente când n-am avut niciun ban”

Betty, fata lui Florin Salam, destăinuiri despre soacră și căsnicie. „Au fost momente când n-am avut niciun ban”
După o perioadă grea în căsnicie, Betty Salam și Cătălin, soțul său, sunt din nou împreună. Fiica lui Florin Salam povestește ce soacră are.

Fiica lui Florin Salam, Betty, a vorbit și despre cea mai grea perioadă a vieții, când și-a pierdut mama, când își mințea fratele că e plecată în concediu. În ce relații se află cu soacra.

„Nouă ne-a priit pauza asta”

Când a anunțat că a luat o pauză în relația cu Cătălin, a vuit toată România. Betty a lămurit acum situația și a mărturisit că niciodată nu s-a gândit să divorțeze. A fost doar o perioadă grea din căsnicie, în care cei doi parteneri nu s-au mai înțeles și au decis să ia o pauză.

„N-am stat foarte mult departe unul de altul. Oamenii n-au înțeles ce înseamnă să iei pauză nici atunci și nici acum. Dar nouă ne-a priit pauza asta, care a durat vreo două săptămâni, timp în care am vorbit non stop pe telefon. Încercam să găsim unde a fost problema și tot nu ne dădeam seama. Eu sunt genul de persoană care de multe ori vreau să fiu singură, doar eu cu mine, cred că am dublă personalitate.

„Copilul era trist pentru că ne vedea pe amândoi supărați și își schimbase comportamentul”

Pentru Betty nimic nu e mai important ca familia

Ne certam din orice lucru mărunt, dar i-am spus că vreau să rămânem împreună toată viața, așa că am nevoie să mă gândesc. Dar atunci mă simțeam singură fără el, plângeam amândoi la telefon. Am înțeles și care e problema. Ne-am atașat de muncă și am uitat de noi.

Copilul era trist pentru că ne vedea pe amândoi supărați și își schimbase comportamentul. Eu sunt un copil cu copil și trebuie să-mi asum responsabilitățile, că sunt mamă, soție și mă maturizez.”, a spus Betty Salam.

„Îl mințeam pe fratele meu că mama e plecată în vacanță și se va întoarce”

Betty nu poate uita nici acum perioada în care a rămas singură cu tatăl și fratele său, după moartea mamei, când „absolut nimeni nu era lângă noi”.

„Pe fratele meu, care e mai mic cu patru ani decât mine îl mințeam că mama e plecată în vacanță și se va întoarce. Amintirile astea aș vrea să le șterg”, s-a destăinuit Betty Salam în podcastul lui Jorge. Pentru Betty, Florin Salam e cel mai minunat tată din lume, dar „e foarte obosit. Dumnezeu îl iubește foarte tare și îl văd cel mai puternic om”.

„Nu mi-a lipsit niciodată nimic, tata mi-a dat tot ce mi-am dorit, dar lumea nu va crede, însă am avut și eu momente când n-am avut nici un ban. Mai ales că mie nu-mi place să cer nimănui”, a mărturisit Betty.

„Acum doi am trecut printr-o depresie”

Tânăra recunoaște că s-a îngrășat pentru că „îmi place mâncarea” și se acceptă așa cum este. Dar la apariția kilogramelor în plus se pare că a contribuit și depresia prin care a trecut cu doi ani în urmă.

„Nu știu ce se întâmplase, iar nu vroiam să mai scot piese și cam de atunci s-au întâmplat multe lucruri. Am avut o perioadă în care nu eram fericită, deși eram bine cu Cătălin și îmi mergea foarte bine și profesional”, susține fiica lui Florin Salam.

„Am avut sarcină toxică, mi-a fost foarte rău, cinci luni nu am știut ce înseamnă să mănânc”

Betty și Cătălin își doresc încă o fetiță, dar artista spune că a rămas speriată după prima sarcină, când i-a fost foarte rău.

„Aș fi vrut să mai avem o mini Betty… eu zic că în doi ani să se întâmple, dar… Am avut o sarcină toxică, foarte grea, cinci luni nu am știut ce înseamnă să mănânc și să beau apă. Și dacă luam o gură de apă, vomitam. Și am stat pe perfuzii”, susține Betty.

„Eu trebuie să mai lucrez la romantism”

În timp ce Betty recunoaște că are multe stări pe care soțul i le suportă, Cătălin „aproape că nu deranjează”. „E romantic, organizează cele mai frumoase vacanțe și mi-a adus cele mai frumoase buchete de flori. Mi-a făcut odată o inimă plină de trandafiri, mi-a plăcut foarte mult. Eu trebuie să mai lucrez la romantism”, recunoaște artista.

„O iubesc, o respect, dar nu pot să îi spun mamă”

În ceea ce o privește pe soacră, „m-am înțeles bine din prima”, dar de tatăl lui Cătălin multă vreme i-a fost rușine.

„Mama lui Cătălin mi-a zis că îi pot spune mamă. Aș vrea să o fac, mi-e dor să pomenesc cuvântul mamă, dar nu pot. N-am cum. O iubesc, o respect, dar nu pot să îi spun mamă și nu știu dacă am explicație la asta.”, a explicat fiica lui Florin Salam.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri