Simona Ionescu / Redactor Șef

Bia Khalifa a început războiul cu Fulgy. Scoate dovezile care-l vor pune la pământ pe fiul Clejanilor

Bia Khalifa a început războiul cu Fulgy. Scoate dovezile care-l vor pune la pământ pe fiul Clejanilor
Bia Khalifa nu poate să uite ce i-a făcut Fulgy și iese la rampă cu lucruri noi. Blonda susține că fiul Clejanilor i-a luat chiar și hainele.

După ce Fulgy a făcut-o „psihoză de femeie” și „lepră” în fața jurnaliștilor, Bia Khalifa spune că lucrurile se vor rezolva mai repede decât ar crede el și doar pe cale legală.

Bia a mărturisit că tot încearcă să înțeleagă de ce Fulgy nu vrea nici în ruptul capului să-i dea înapoi hainele care au rămas în casa în care au locuit împreună. Blonda, chiar a făcut haz de necaz și a afirmat că e posibil ca fiul Clejanilor să le folosească.

„Aș vrea să plec în vacanță, dar toate rochile mele sunt la Fulgy, cred că le folosește. Cred că încă nu mi le dă că nu i-au ajuns pantofii, că și-or fi comandat pantofi. Ce să zic despre acest subiect? O să vedem. Până acum sunt doar bârfe și doar chestii pe internet ce nu sunt adevărate, unele sunt, el își susține partea, eu suțin ce e adevărat și am probat”, susține vloggerița.

Bia Khalifa a păstrat toate bonurile

Un lucru la care probabil Fulgy nu s-ar fi gândit este faptul că Bia a păstrat toate bonurile lucrurilor rămase la el. În plus, ea afirmă că i-a achiziționat și fostului iubit haine, pe care el le poartă în continuare, chiar dacă cei doi s-au despărțit. „Am bonurile fiscale ale hainelor mele pe care le și poartă, pe lângă faptul că nu mi le dă. Dacă el a spus despre mine că sunt o c%$#ă, atunci el trebuie să o întâlnească pe karma”, s-a destăinuit Bia pentru Spynews.

Ce pagubă i-a făcut Fulgy

De parcă toate aceste lucruri n-ar fi fost de ajuns, Biaw Khalifa a mărturisit că în perioada în care a fost iubita lui Fulgy acesta i-a spart telefonul, laptopul, precum și două parfumuri. Tânăra nu va lăsa lucrurile nerezolvate și susține că va face tot ce se va putea pentru ca el să-i plătească contravaloarea acestora.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre