Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu a dat chix cu emisiunea de la Kanal D. Acum se duce să-și taie sânii

Bianca Drăgușanu a dat chix cu emisiunea de la Kanal D. Acum se duce să-și taie sânii
Bianca Drăgușanu le-a spus adio producătorilor Kanal D. vedeta a rămas fără emisiune, iar acum se ocupă de un aspect estetic: a mărturisit că în curând își va tăia sânii.

Bianca Drăgușanu nu mai face parte din echipa Kanal D. Blonda a fost scoasă din grilă și, pentru că are mai mult timp liber, pune la cale să-și taie sânii. „Știam, nu mă surprinde, oricum, din toamnă nu mai aveam timp pentru acest proiect.  Cred că sunt singura care se bucură de această decizie… A fost o experiență drăguță, dar știu că voi primi ceva mai bun, pentru că merit mai mult de atât.

„Nu duc lipsă de oferte, pe lângă faptul că am o activitate intensă și-n alte domenii”

N-am nimic ce să le reproșez, sper să ne reîntâlnim într-un alt proiect mai mișto, care să mi se potrivească și în care să mi se pună în valoare și ținutele, în concordanță cu atitudinea mea. Mereu e loc de mai bine. Nu duc lipsă de oferte, pe lângă faptul că am o activitate intensă și-n alte domenii”, a spus Bianca, parcă ușurată de plecare de la Kanal D.

Problema ar fi început, spun sursele, blonda ar fi vrut să dea un interviu pentru ProTV, dar mai marii instituției un lucra nu au permis acest lucru.

Bianca își micșorează sânii

Își face operare micșorare a sânilor

După ce și-a făcut operații estetice pe bandă rulantă, Bianca Drăgușanu s-a  decis că vrea să fie cât mai naturală. Și a luat o decizie șocantă: își va micșora sânii la începutul anului viitor. „M-ar bate Dumnezeu să zic că regret. Sunt anumite chestii pe care, dacă aș fi putut să dau din nou timpul înapoi, probabil nu le-aș mai fi făcut.

De exemplu, nu mi-aș mai fi făcut sânii atât de mari sau nu mi-aș mai fi făcut părul blond niciodată. Pentru că eu, ani de zile, nu am știut nici măcar ce culoare mai am la păr.

„Sunt experiențe care m-au ajutat să fiu o variantă mai bună a mea”

De trei ani sunt nevopsită și am părul ăsta frumos, fără nicio extensie. Nu regret că mi-am făcut buzele mari, pentru că am dat trendul. Nu regret că mi-am scos din buze, din nou, pentru că am dat trendul, toată lumea a început să își scoată din buze. Sunt experiențe care m-au ajutat să fiu o variantă mai bună a mea.

Vrea să fie cât mai naturală

„Întotdeauna naturalul va câștiga în fața superficialității”

(…) cred că în ianuarie o să fac o micșorare pentru că nu se mai poartă. Nu mai este in, este out! Am început să înțeleg, de-a lungul timpului, că femeile care o duc înspre mai natural sunt mai frumoase. Întotdeauna naturalul va câștiga în fața superficialității, să spun.

Dar micile ajustări de ajută, nasul, pomeții, buzele, dar făcute într-un fel în care să nu te dezavantajeze. Am mici chestii pe care consider că de-a lungul timpului le-am exagerat, dar nu le regret, pentru că mă uit la mine și încerc să le corectez”, a declarat diva pentru Cancan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre