Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu i-a recunoscut lui Bădălău că l-a înșelat. „Sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare”

Bianca Drăgușanu i-a recunoscut lui Bădălău că l-a înșelat. „Sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare”
S-a întors roata pentru Gabi Bădălău și acum a văzut pe propria-i piele ce înseamnă să fii trădat și înșelat. Băiatul fostului baron de Giurgiu, Niculaie Bădălău, și-a pus sufletul pe tavă și a spus tot ce nu ați crezut vreodată că veți auzi.

Don Juan-ul României, Gabi Bădălău e doar în lacrimi și suspine de când Bianca Drăgușanu i-a pus coarne. Tânărul spune că nu s-a gândit niciodată că poate trece prin așa ceva și suferă enorm.

Gabi spune că în ultima perioadă se certau tot mai des

Invitat în podcast-ul „Ameritat cu Nasrin”, Gabi Bădălău a mărturisit că e într-o suferință de când a aflat că Bianca Drăgușanu a început să-l înșele. Mondenul bărbat spune că în ultima perioadă se certau foarte des, iar el îi reproșa că „s-a răcit”.

Bărbatul susține că nu știe cu exactitate dacă „a fost o schemă de-a ei să mă agite sau să mă facă gelos”. Dar indiferent ce a avut de gând să facă Bianca, i-a ieșit, pentru că Bădălău a început să fie din ce în ce mai frustrat. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu și tată a doi băieți pare că suferă. El spune că a aflat multe lucruri despre Bianca și susține cu tărie că „avea 100% o altă relație în paralel”.

Gabi Bădălău: „A venit cu domnul respectiv”

Bădălău spune adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu

Ca să-l ațâțe și mai mult pe fostul iubit, Bădălău spune că și la petrecerea Viva! Bianca a venit însoțită de domnul respectiv, mergând astfel „din greșeală în greșeală”. Ba chiar l-ar fi învățat și cu ce să se îmbrace.

Chiar dacă Bianca a mărturisit că nici nu se pune problema să aibă vreo relație cu medicul respectiv, care îi este doar prieten și partener de afaceri, Bădălău spune că fosta sa iubită i-ar fi recunoscut că… i-a pus coarne, dar nu va spune niciodată public acest lucru.

Într-o altă declarație, dată unei alte publicații, Bădălău a precizat că e vorba de un asistent al doctorului și nu de medicul care o îngrijește pe Bianca, așa cum a spus inițial.

„Acest băiețaș e dintr-un alt mediu”

„Știu milimetric tot ce a făcut, cum a făcut tot jocul acesta. Sper să se merite. Ea a spus că e fericită și îi doresc pe calea asta să fie fericită și liniștită. Au fost lucruri pe care le-am văzut, pe care le-am auzit, pe care le-am aflat, altele care m-au durut foarte tare”, a spus acesta în podcast.

Gabi Bădălău are și o explicație pentru care Bianca nu ar vrea să vorbească în lume despre noua ei relație și anume faptul că „acest băiețaș e dintr-un alt mediu. Sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre