Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu iar a aruncat în aer showbizul. Cine e „mă-ta” de care se ia?

Bianca Drăgușanu iar a aruncat în aer showbizul. Cine e „mă-ta” de care se ia?
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se joacă alba-neagra cu relația lor de iubire. Vedeta a stârnit furtuna pe Instagram. Cine să fie mărul discordiei?

Dacă până acum părea că și-a găsit bărbatul ideal în persoana lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu s-a sucit. Să se fi despărțit din nou cei doi?

Bianca Drăgușanu iar a aruncat în aer showbizul. Cine e „mă-ta” de care se ia?

Una caldă, alta rece în relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău. Nu demult, blonda părea mai fericită ca niciodată și spunea că vrea să îmbrace rochia de mireasă. Mai mult, cei doi au fost împreună, mână în mână, la un botez la malul mării și păreau mai fericiți ca niciodată. Numai că zilele trecute, Bianca s-a afișat la un restaurant luxos din București cu o prietenă și doi bărbați.

Bianca la mare, dar fără Bădălău

De parcă n-ar fi fost de ajuns, cu două zile în urmă Bianca a plecat la Mamaia să se distreze. Cu prietenii și fără Bădălău. Între un pahar cu șampanie scumpă și un dans, Bianca și-a făcut timp să posteze și un mesaj care spune multe. ”O pup pe mă-ta! / Mă-ta ce zice? E fericită? / Vă pup pe amândoi! / Mă-ta are coc ca mine? / Tot pentru mă-ta”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Oare ce să însemne aceste mesaje? Să fie o săgeată trimisă către mama afaceristului? Oare cea care i-a dat viață lui Bădălău nu o vrea lângă fiul său și, în consecință, și-a băgat codița? Încurcate sunt căile dragostei când te cheamă Bianca Drăgușanu…

Mama Claudiei Pătrășcanu a sărit la gâtul blondei

Pe de altă parte, nici mama Claudiei Pătrășcanu nu o vede cu ochi buni pe Bianca. Doina Pătrășcanu și-a ieșit din fire la emisiunea lui Dan Capatos, unde a spus tot ce are pe suflet. Aceasta a acuzat-o pe Bianca că îi trimite mesaje Claudiei de pe telefonul lui Gabi în care îi jignește copilul. Să fie ea cea care a supărat-o pe vedeta Instagramului?

„Nu pot să-i pronunț numele la o așa duduie, își permite ea să jignească pe cineva pe care nu a cunoscut în viața ei. Claudia își crește copiii singură, ea nu se plimbă prin vacanțe cu diverși… Femeia asta dacă era pe mâna mea, ferească Dumnezeu, dacă eram mama ei, a doua zi, o desfiam”, a afirmat, extrem de supărată, Doina Pătrășcanu.

Sursă foto: instagram, cancan

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre