Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, momită cu bani mulți la Asia Express. De ce n-a rezistat decât două săptămâni în competiție

Bianca Drăgușanu, momită cu bani mulți la Asia Express.  De ce n-a rezistat decât două săptămâni în competiție
În anul 2019, Bianca Drăgușanu a plecat în aventura vieții, la Asia Express. A rezistat doar două săptămâni, deși a semnat pentru o sumă imensă.

Iubita lui Gabi Bădălău a acceptat să meargă în Asia Express alături de sora sa, Oana, dar probele grele au făcut-o să renunțe.

Învățată să trăiască în lux, Biancăi Drăgușanu nu i-a plăcut deloc prin ce a trecut, de aceea a afirmat că nu va mai merge la astfel de emisiuni „nici măcar pentru un milion de euro”. Și pentru că a venit vorba de bani, blonda a încasat în doar două săptămâni de Asia Express suma de 50.000 de euro. În plus, Bianca spune că are o situație financiară foarte bună, așa că nu are nici un rost să participe la astfel de concursuri grele.

„Am plecat cât am putut de repede. Le-am zis că nu mă mai prind pe acolo”

”La Asia Express m-au momit cu bani mulți. M-am dus cu sora mea. Ea mai voia să stea. Îmi dădeau 50.000 de euro pentru două săptămâni. Am plecat cât am putut de repede. Le-am zis că nu mă mai prind pe acolo.

Nu m-aș mai duce la niciun astfel de show, nici la Survivor, nici la America Express. Nici măcar pentru un milion de euro. Eu nu-s săracă, nu am nevoie. Sunt foarte bine cu viața mea! Mă iubesc așa cum sunt!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan.

În fiecare zi suntem mai obosiți, mai înfometați, mai murdari

Cu siguranță, Bianca nu s-a gândit niciodată că va putea să treacă prin situații limită, de aceea a cedat nervos, iar reacțiile sale nu au fost bine primite de telespectatori. ”Dați-mi bani dacă vă uitați ca la circ! În fiecare zi suntem mai obosiți, mai înfometați, mai murdari.

Psihic nu știu dacă o mai duc mult, iar fizic nu mă mai țin picioarele”, a fost doar una dintre reacțiile sale. „Chinul” prin care a trecut Bianca a fost stopat de producătorii emisiunii, care au trimis-o acasă, iar în locul său și al Oanei au rămas Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre