Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, vedeta nopții de Revelion. L-a înnebunit pe Bădălău cu ținutele alese. Foto

Bianca Drăgușanu, vedeta nopții de Revelion. L-a înnebunit pe Bădălău cu ținutele alese. Foto
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut Revelionul împreună, ca doi îndrăgostiți. Cei doi au lăsat trecutul în spate, au șters cu buretele tot ce-a fost urât și greu și au intrat cu dreptul în 2024.

Bianca Drăgușanu s-a întrecut pe sine în noaptea de Revelion. Vedeta a ales două rochii superbe, una mai provocatoare ca cealaltă, iar doamnele prezente au strâns din dinți.

Nimeni nu poate contesta faptul că Bianca Drăgușanu știe ce să facă pentru a ieși în evidență. Iar în noaptea de Revelion le-a luat ochii tuturor cu două ținute spectaculoase. Inițial, Bianca a îmbrăcat o rochie strânsă pe corp roz, cu pene în partea de sus. Ulterior, s-a schimbat într-o altă rochie, de data asta albă, cu pietre aurii, trenă și o crăpătură adâncă pe picior.

Bianca Drăgușanu l-a înnebunit pe Bădălău

Afacerista a postat câteva fotografii pe contul de socializare, alături de un mesaj pentru toți fanii săi: „La mulți ani 2024”. Bianca Drăgușanu a petrecut Revelionul la restaurantul lui Gabi Bădălău, dovadă clară că a fost acceptată de familia iubitului, după o perioadă în care relațiile cu aceștia au fost destul de reci.

Bianca Drăgușanu, vedeta nopții de Revelion

„Important este că eu îmi ajut familia, îmi întrețin singură și îmi cresc singură copilul”

Cu ceva timp în urmă, Bianca a vorbit despre câți bani face pe lună. Vedeta nu se plânge de nimic și susține că din afacerile pe care le conduce trăiește așa cum își dorește, fără să ceară nimănui nimic. „Din afacerile pe care le conduc, am dările plătite la stat, nu am datorii, nu m-am împrumutat în viața mea la nimeni, nu am depins în viața mea de nimeni financiar.

Important este că eu îmi ajut familia, îmi întrețin singură și îmi cresc singură copilul. Iar cifrele sunt chestii irelevante. Luna asta poate să fie mai puțin, luna viitoare mai mult. Peste trei luni iarăși prind un contract bombă, se suplinește ce am cheltuit. Că eu sunt Farfetch-ul, online, tot timpul”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre