Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu versus Oana Zăvoranu. „Știu deja că ești rea în cerul gurii”

Bianca Drăgușanu versus Oana Zăvoranu. „Știu deja că ești rea în cerul gurii”
Se pare că Biancăi Drăgușanu îi place să fie subiectul discuțiilor din online și să apară în titlurile ziarelor. Blondina i-a dat replica Oanei Zăvoranu, după ce a fost criticată de ea pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu a atacat-o pe Bianca Drăgușanu în mediul online, ca urmare, blondina a avut un mesaj dur pentru fosta soție a lui Pepe. Se pare că blondina s-a simțit jugnită de felul în care a fost poreclită de către Oana Zăvoranu (Bianca Buzilă), așadar, a decis să îi transmită părerea ei, pe rețelele de socializare.

„Tot stau și reflectez dacă să consum din energia mea prețioasă pentru una care este o naturală și o prețioasă ea și o deșteaptă. Și da, de naturală este foarte naturală. Ești naturală și în cerul gurii, acolo ești cea mai naturală. M-ai impresionat, nu mai pot! Oare să zic sau să nu zic despre tine, nu meriți atenția mea, ești prea perversă și nesimțită și ești foarte prefăcută, dar lumea știe deja. Naturalo în cerul gurii, nebuno care ești nebună. Norocul multora este că eu chiar am treabă, nu o ard așa, să stau să urmăresc ce fac toate româncele noastre frumoase care se descurcă. Eu chiar am treabă, eu alerg de dimineața până seara, eu nu fac pe moca nimic. Nimic!”, a spus Bianca Drăgușanu, pe contul de Instagram.

Bianca Drăgușanu are o cerință pentru Oana Zăvoranu

De asemenea, în mesajul publicat pe Instagram Stories, Bianca Drăgușanu o roagă pe Oana Zăvoranu să o lase în pace.

Șansele ca acest „război” să se încheie aici sunt puțin probabile. Cu siguranţă, Zăvo îi va da replica blondinei cât de curând. De câteva săptămâni, şi-a transformat paginile de pe reţelele de socializare în adevărate „ringuri de luptă”. Actriţa ia la rost toate vedetele și „influenserițele” din România şi le desfiinţează pe rând.

„Dar problema nu este că trebuie să mă explic, că eu nu am de ce să mă explic, eu am o viață minunată și-mi permit absolut tot ce vreau eu. Problema este că vreau să mă lași în pace, nu-ți mai arăta frustrarea pe mine, că la mine nu ține. Știu deja că ești rea în cerul gurii”, a mai precizat fosta soţie a lui Victor Slav.

Gucci face o donație uriașă către UNICEF, în lupta împotriva COVID-19

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre