Simona Ionescu / Redactor Șef

Bill Gates, îndrăgostit din nou. Ea e noua iubită a miliardarului – Foto

Bill Gates, îndrăgostit din nou. Ea e noua iubită a miliardarului – Foto
La doi ani de la divorțul de soția sa, Melinda, Bill Gates e din nou fericit. Are lângă el femeia care l-a făcut să uite de trecut și să trăiască viitorul cu multă bucurie.

Paula Hurd este numele actualei partenere de viață a miliardarului Bill Gates. Cei doi par să fie de nedespărțit.

Bill Gates iubește din nou și vrea să știe toată lumea. Miliardarul și noua sa achiziție au fost fotografiați la finala Australian Open de la finalul anului trecut și erau foarte apropiați. Și nu e primul eveniment în care cei doi au apărut fericiți, iar apropiații cuplului susțin că relația devine din ce în ce mai serioasă.

Paul Hurd e văduvă

Din ceea ce se cunoaște până în acest moment, Paula Hurd a fost căsătorită cu Mark Hurd, dar acesta a murit în octombrie 2019. Cei doi au avut un mariaj fericit timp de 30 de ani și au fost la cârma uneia dintre cele mai de succes companii din industria calculatoarelor din SUA, Oracle.

Bill Gates a înșelat-o pe Melinda cu o angajată

În ceea ce îl privește pe Bill Gates, acesta a fost căsătorit cu Melinda timp de 27 de ani și au împreună trei copii. Nu demult, a ieșit la iveală și faptul că acesta a înșelat-o pe aceasta cu o angajată mai mulți ani. Se pare că relația dintre cei doi a ieșit la iveală, atunci când femeia a povestit totul într-o scrisoare, în care solicita să fie mutată la un alt sediu, pentru a sta cât mai departe de Bill Gates.

Și tot amanta a dorit ca însăși Melinda Gates să afle de relația dintre cei doi. „A fost o aventură terminată în urmă cu aproape 20 de ani pe cale amiabilă. Decizia sa de a pleca din consiliul de administrație nu are niciun fel de legătură cu această chestiune. El și-a exprimat interesul de a dedica mai mult timp filantropiei cu câțiva ani în urmă”, a declarat purtătorul de cuvânt, la acel moment.

Nici Melinda Gates nu stă degeaba

Melinda Gates nu a stat deloc pe tușă și, după despărțirea de Bill, își trăiește viața așa cum știe mai bine. Conform TMZ, ea se iubește cu Jon Du Pre, un fost corespondent pentru Fox News, care lucrează acum ca și specialist în comunicare. Nu se știe de când sunt cei doi împreună, dar presa i-a văzut pe cei doi când s-au cazat la Pelican Hill, un hotel de cinci stele din Newport Beach, California.

Noul partener de viață al Melindei are vârsta de 63 de ani și este tatăl a trei copii din relația cu Gina, fosta soție. E vorba de doi băieți, Kasey și Jonny, care au absolvit BYU, și fiica Jessie, absolventă a Universității din Utah.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre