Simona Ionescu / Redactor Șef

Bobonete, accident cu scuterul. „Am intrat într-o doamnă blondă”

Bobonete, accident cu scuterul. „Am intrat într-o doamnă blondă”
Invitat în emisiunea lui Măruță, prietenul Bobonete a ajuns ca niciodată cu un taxi. Dintr-un motiv pe care nu l-a știut nimeni până acum. A avut accident cu scuterul.

Bobonete are tot felul de povești de viață. În stilu-i caracteristic, Bobonete le-a adus zâmbetul pe buze tuturor povestind cum s-a accidentat cu scuterul și a ținut să menționeze că el e „făcut să stea locului”, pentru că are doar „accidente cu locomoția asta”.

„Și mi-a arătat în parcare… ăla verde mare… Păi, ăla nu are șofer…”

„O doamnă în rond acolo la noi (n.n. Măruță și Bobonete stau în același cartier) unde e școala copiilor, cu un BMW decapotabil, blondă doamna, a frânat foarte brusc, eu am intrat în ea, am sărit puțin , am coborât și am întrebat-o ce s-a întâmplat. M-am speriat puțin. M-am uitat în jurul nostru nu era nici un autobuz.

Și am spus: Dar unde e? Și mi-a arătat în parcare… ăla verde mare… Păi, ăla nu are șofer… Și am lăsat-o să se ducă. Am mers vreo două săptămâni, el mergea în față, dar coarnele nu… și mă n-ai vede lumea, că meergeam cu scuterul într-o parte. L-am dat la reparat… Așa am pățit și cu osia de la căruță. Viață grea am avut cu locomoția asta. Eu sunt făcut să stau locului”, i-a spus Bobonete lui Măruță.

Bobonete, dezvăluiri la Măruță

A plecat pe stradă cu hainele de la „Las Fierbinți”

Bobonete a povestit că hainele pe care le îmbracă la emisiunea „Românii au talent” îi rămân lui, dar i s-a întâmplat de două ori, când filma pentru pelicula „Las Fierbinți” să se grăbească și să plece purtând îmbrăcăminte de acolo. „De două ori mi s-a întâmplat, trebuia să ajung la ortodent sau ceva de genul ăsta și am plecat. Nu chiar cu toate hainele, cu tricoul și am ajuns cu toate lănțișoarele alea și aveam și ghiuluri… nu era chiar aur”, a spus râzând Bobobete.

Din culisele noului sezon „Românii au talent”

Pentru că au început filmările la noul sezon „Românii au talent”, Bobobete a dat și câte ceva din culisele emisiunii.

„Este sezonul cu cea mai mare diversitate. Pot să bag mâna în foc. Nu mai e cum a fost până acum, unde să iasă în față un anumit tip de talente. E un fenomen, o să vă placă, mai ales că echipa și-a făcut într-un mare fel treaba. Mai mult, este sezonul care aduce în fața voastră cele mai mari ansambluri”, a povestit Bobonete.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre