Simona Ionescu / Redactor Șef

Bomba anului despre Cătălin Scărlătescu. Nu mai e cale de întoarcere, se va lăsa cu lacrimi grele

Bomba anului despre Cătălin Scărlătescu. Nu mai e cale de întoarcere, se va lăsa cu lacrimi grele
Fanii emisiunii America Express au așteptat cu sufletul la gură să-l vădă în exercițiul funcțiunii pe Cătălin Scărlătescu și minunata sa iubită, actrița Doina Teodoru.

Surpriză mare la America Express, după ce un cuvânt de-al lui Ovidiu Buta, “coleg de suferință” cu Scărlătescu, a dat lumea peste cap.

Acesta a afirmat că unul dintre cei mai doriți burlaci din România, Scărlătescu, s-ar fi căsătorit în secret cu Doinița. Și nu a spus-o doar o dată, ci s-a referit de mai multe ori la faptul că actrița ar fi „soția lui Cătălin Scărlătescu”. „Sportiva cu soția domnului Scărlătescu”, „soția domnului Scărlătescu părea foarte stabilă pe piramidă”, a declarat acesta, în cadrul unui testimonial.

„Și Bontea la filmări, și Dumitrescu, acum nu mai vor să mă însor, vor să fac copii, vor nepoți”

Chiar dacă îi despart 17 ani, Cătălin și Doina sunt un cuplu din ce în ce mai sudat, iar America Express se pare că i-a apropiat foarte mult. În plus, bucătarul spune că e împins de la spate de prietenii Bontea și Dumitrescu să facă odată pasul cel mare și să vină mai repede și nepoțeii.

Ce-i drept, bucătarul pare puțin speriat, dar se pare că nu mai e cale de întoarcere. „Și Bontea la filmări, și Dumitrescu, acum nu mai vor să mă însor, vor să fac copii, vor nepoți. Bă, lăsați-mă încet așa, adică 10 sezoane am stat într-un fel și acuma imediat, pe repede înainte, nu merge așa”, a declarat chef Scărlătescu.

Pisica i-a adus împreună

Cei doi au ales să se mute împreună după câteva luni de relație, iar cea care a grăbit acest lucru a fost chiar pisica Doinei, pe care Scărlătescu o adoră. „Aici m-a ajutat Kiwi, pisica ei. Doina îmi spunea mereu: „Merg să-i dau de mâncare pisicii.

Așa că, la un moment dat, i-am zis: „Ia-ți, dragă, pisica, și vino-ncoace! (râde). Și-acum, la pachet, avem două. Mie îmi plac animăluțele, așa că mi-a luat foarte puțin timp până când am cucerit-o și pe pisică”, a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre