Simona Ionescu / Redactor Șef

Bombă sexy, dar femeie serioasă. Nepoata lui Robert Turcescu manageriază o afacere cu un star de la FCSB

Bombă sexy, dar femeie serioasă. Nepoata lui Robert Turcescu manageriază o afacere cu un star de la FCSB
Medeea Turcescu se iubește cu Florin Tănase, unul dintre cei mai responsabili fotbaliști din lotul FCSB-ului. Superba tânără este cunoscută publicului ca fiind nepoata lui Robert Turcescu.

Superba tânără are toate atuurile fizice, fiind o adevărată bombă sexy. Spre deosebire de alte iubite de fotbaliști, Medeea își pune în lumină calitățile de antreprenor și manageriază alături de iubitul ei un business vestimentar.  Afacerea se numește „Medeea Clothing” și se desfășoară în mediul online, pe Facebook și Instagram, unde vinde haine și accesorii inedite. Idea de afacere a provenit și din pasiunile ascunse ale Medeei, fotografia și moda. 

Celebrul atacant în vârstă de 25 de ani își susține iubita moral dar și financiar.  O mare parte din banii investiți la început au venit de la fotbalistul FCSB-ului, dar afacerea ia amploare și profitul începe să apară.

Medeea își portă mândră piesele vestimentare pe care le vinde, în locarurile de top ale capitalei

Într-o postare recentă de pe contul de Instagram, tânăra apare boemă și îndrăgostită. Pare că aceasta este cu gândul la FCSB-ist, iubitul ei, sau la afacerea pe care o conduce, ajutată chiar de „Tase”. Medeea apare într-o rochie roz elegantă, potrivită decorului din restaurantul în care se află. Aceasta a găsit și un nume care descrie perfect creația vestimentară: Barbie Dress.

Frumoasa iubită de fotbalist a anunțat pe contul de Instagram al afacerii vești încântătoare pentru urmăritorii săi. Începând cu acest weekend și până la finalul lunii, oferă reduceri de până la 20%. Pentru a comanda de pe „Medeea Clothing”, doritorii sau doritoarele trebuie să lase un mesaj privat pe contul de Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre