Simona Ionescu / Redactor Șef

Bordea face o nouă dezvăluire despre Livia. E incredibil de când se iubea cu nașul Spike

Bordea face o nouă dezvăluire despre Livia. E incredibil de când se iubea cu nașul Spike
Cătălin Bordea a trecut peste momentul în care a fost înșelat de Livia, care a preferat să înceapă o viață nouă alături de Spike.

Invitat în podcast-ul lui Speak, comediantul Cătălin Bordea a povestit pe îndelete, lucruri necunoscute despre relația cu fosta soție, Livia. De când se iubește cu Spike.

Artistul spune că niciodată în viață nu s-ar fi așteptat ca femeia pe care a iubit-o enorm, Livia, să se cupleze cu Spike, unul dintre cei mai buni prieteni. Pe de altă parte însă, comediantul susține că bruneta ar fi primit niște întrebări privind o posibilă legătură între cea și Spike, de la cei apropiați. Dar Livia a negat întotdeauna că s-ar fi întâmplat ceva între ei.

„Au fost la un moment dat niște întrebări puse de către cei apropiați și către mine și către ea”

„Nu m-am așteptat niciodată… au fost niște întrebări puse la un moment dat de către cei apropiați și către mine și către ea. Bă, e ceva pe acolo? S-a negat. Întotdeauna s-a negat, s-a negat… Până când tu ajungi la o chestie… pentru că tu: Bă, sigur? Și ajungi la un moment dat să te crezi tu nebun.

E atât de departe gândul ăsta încât ajungi la un moment dat și am pățit treaba asta și nu numai eu, ci și prietenii apropiați, să ți se pară că jignești omul pe care-l întrebi. Și atunci… gata, băi, cu asta, că se pare că… era de mult… da”, i-a spus Cătălin Bordea lui Speak.

„Teoria Conspirației”

Și dacă pe plan personal Bordea a avut parte de un an extrem de greu, pe cel profesional lucrurile funcționează perfect. Comediantul și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare de ultima realizare. „Cu mari emoții vă zic că din 8 Decembrie se lansează în toate cinematografele din țară Specialul “Teoria Conspirației”. A fost scris și performat într-un an foarte greu și le multumesc tuturor oamenilor care mi-au fost alături în sălile de spectacol și cei care mi-au dat aripi pe youtube. Fără voi nu ar fi fost posibil”, a fost mesajul lui Cătălin Bordea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre