Simona Ionescu / Redactor Șef

Bordea scapă de lucrurile fostei soții care s-a mutat la amant. A umilit-o, ținând-o pe la uși

Bordea scapă de lucrurile fostei soții care s-a mutat la amant. A umilit-o, ținând-o pe la uși
Livia și Cătălin Bordea păreau că au relația perfectă, până când a fost anunțat divorțul care a zguduit o Românie întreagă. Comediantul a suferit, iar acum a întors foaia. Iată ce a făcut cu lucrurile fostei soții.

Când s-a mutat de acasă, soția lui Cătălin Bordea, Livia, nu a reușit să-și ia toate lucrurile, dar fostul soț a rezolvat recent și această ultimă problemă.

11 ani au stat împreună, iar Cătălin Bordea a divinizat-o și și-a dorit să rămână alături de frumoasa lui soție până la sfârșit. Dar pentru că încurcate sunt căile iubirii, bruneta s-a îndrăgostit de unul dintre prietenii lui Bordea, Spike, un artist cunoscut și povestea de iubire s-a rupt.

Cu mâna bandajată la spital

De când a plecat de acasă, se pare că viața Liviei nu e doar roz, iar zilele trecute a fost văzută în fața unei clinici, cu mâna bandajată. Ulterior, femeia a ajuns la apartamentul unde a locuit alături de Bordea. Bruneta nu s-a întâlnit cu Bordea, ci doar cu paznicul clădirii, care i-a dat o geantă, apoi a plecat. Probabil fosta soție a lui Bordea și-a recuperat lucrurile pe care le-a lăsat când a plecat la amant.

Bordea, avertizat de prieteni

Deși Bordea nu a vrut să creadă nici în ruptul capului că soția îi pune coarne, prietenii lui cei mai buni, Micutzu și Nelu Cortea l-au avertizat cu ceva timp în urmă că ceva nu e în regulă.

Bordea și Livia, când erau fericiți. Sursă foto: Cancan

Când au mirosit ce se întâmplă, cei doi comedianți au făcut tot ce au putut să-l excludă pe Spike din cercul de prieteni. Ba chiar l-au șters și de conturile de socializare. O persoană apropiată cuplului recent destrămat a declarat și că Spike ar fi fost amenințat de cei care țin la Bordea, dar comediantul a înțeles totul atunci când Livia și artistul au fost prinși sărutându-se.

Cum a anunțat Bordea că s-a despărțit de soție

După ce a realizat că a fost trădat, Cătălin Bordea a anunțat că nu mai face un cuplu cu femeia iubită pe contul de socializare. „Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț.

Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis comediantului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre