Simona Ionescu / Redactor Șef

Boris Becker s-a căsătorit. Primele imagini de la nunta fostului mare tenisman. Foto

Boris Becker s-a căsătorit. Primele imagini de la nunta fostului mare tenisman. Foto
Fostul mare tenisman Boris Becker, în vârstă de 56 de ani, și Lilian de Carvalho Monteiro, 33 de ani, s-au căsătorit! Cuplul și-a arătat verighetele la Săptămâna Modei de la Milano, unde au fost văzuți pentru prima dată după nunta fastuoasă de trei zile din Portofino.

Boris Becker și Lilian de Carvalho Monteiro au fost văzuți pentru prima dată de la căsătoria lor fastuoasă de trei zile Portofino, la spectacolul Boss la Săptămâna Modei de la Milano miercuri. Au fost însoțiți de fiii săi Noah și Elias, din prima căsătorie.

„Noi începuturi…”

Cu doar câteva ore înainte, fostul campion de tenis a împărtășit vestea fericită cu urmăritorii săi de pe Instagram.

„Noi începuturi… Vreau să-i mulțumesc lui Victor Monteiro pentru binecuvântările sale și tuturor celor care au sărbătorit această zi specială cu noi. Permiteți-mi să vă prezint familia Monteiro-Becker”, au fost cuvintele fostului mare sportiv.

Tort de nuntă cu patru etaje, încărcat cu trandafiri albi

Nunta lui Boris Becker

Boris și Lilian s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii somptuoase în aer liber, într-o grădină superbă și nu s-au uitat la bani. Lilian a arătat incredibil într-o rochie de mireasă fără bretele, iar Boris a făcut spectacol în costumul său.

Invitații au fost fascinați de tortul de patru etaje, încărcat cu trandafiri albi. La nunta care a durat trei zile, Boris și Lilian și-au întâmpinat oaspeții cu barca și au savurat băuturi pe chei înainte de ceremonie.

Copiii sportivului s-au bucurat să-i fie cavaleri de onoare. Starul și comentatorul de tenis s-a căsătorit cu Lilian, un manager de risc politic din insula africană Sao Tome, în fața a aproximativ 150 de invitați.  Printre invitați s-au numărat fostul fotbalist olandez Ruud Gullit, dar și actorul și modelul german Boris Kodjoe.

Lilian, alături și la bine și la greu

Boris Becker și-a arătat verigheta

Lilian, care este cu 23 de ani mai tânără decât el, i-a fost alături lui Boris când a fost încarcerat pentru doi ani și jumătate în Marea Britanie, după ce s-a descoperit că a ascuns active și împrumuturi în valoare de 2,5 milioane de lire sterline.

Boris a executat opt luni din pedeapsă în închisorile Wandsworth și Huntercombe înainte de a fi deportat din Marea Britanie în decembrie 2022, excluzând o revenire la postul său de comentator la BBC pentru Wimbledon.

Cine este soția lui Boris Becker

Soția lui Boris este analist de risc politic și are trei diplome, inclusiv un masterat în studii africane la School of Oriental and African Studies. Potrivit ziarului german Bild, bruneta vorbește cinci limbi străine, inclusiv germana, potrivit ziarului german Bild.

Lilian s-a născut în statul insular african São Tomé și Príncipe și este fiica lui Victor Monteiro, fostul ministru al apărării al republicii, care a candidat la președinție în 2014. Lilian și-a petrecut mare parte din tinerețe la Roma, unde a urmat cursurile unei școli private înainte de a studia la Universitatea La Sapienza.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri