Simona Ionescu / Redactor Șef

Breaking news! A fost dezvăluită cauza morții fratelui lui Nick Carter de la Backstreet Boys

Breaking news! A fost dezvăluită cauza morții fratelui lui Nick Carter de la Backstreet Boys
Legiștii au terminat autopsia și dezvăluie cauza morții raperului Aaron Carter, la mai bine de cinci luni de la descoperirea cadavrului fostului star. Carter, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit mort în cada de baie din locuința sa din Lancaster, California, pe 5 noiembrie anul trecut.

Recent, mama artistului a lansat un apel pe rețelele sociale în care suspecta faptul că fiul ei a fost ucis. Ea a acuzat poliția că nu investighează cazul cum se cuvine.

Conform legiștilor, Carter s-a înecat în cadă după ce a luat alprazolam, o versiune generică pentru medicamentul Xanax, și a inhalat difluoroetan comprimat, un gaz de propulsie folosit în bidoanele de aer comprimat.

Tânărul a devenit „incapabil în timp ce se afla în cadă din cauza efectelor drogurilor”, ceea ce a dus la alunecarea sa sub apă și la înec, se arată în raportul care dezvăluie cauza morții, fost obținut de TMZ.com.

În concluzie, moartea sa a fost declarată ca fiind accidentală. Amintim că poliția a dezvăluit că în casa americanului au fost găsite pastile cu prescripție medicală și cutii de aer comprimat, la momentul morții sale, în noiembrie.

Iubita nu crede în verdictul legiștilor

Rezultatele autopsiei nu i-au oferit logodnicei lui Aaron Carter, Melanie Martin, prea multă consolare. „Nu primesc încheierea de care am nevoie pentru că nu o cred, a declarat Martin pentru The U.S. Sun. A fost găsit cu hainele pe el, medicul legist mi-a spus: Cum s-ar fi putut îneca cu hainele pe el? Încă mai am multe întrebări la care aș vrea să mi se răspundă în ceea ce privește ancheta poliției”.

Ultimele zile din viața lui Aaron Carter

Melanie, în vârstă de 35 de ani, care are un fiu cu Aaron Carter, a declarat anterior că ea crede că drogurile ar fi putut fi implicate în moartea acestuia.

Într-un interviu în exclusivitate pentru The U.S. Sun, Melanie a declarat că Carter „a fost curat” în cea mai mare parte a relației lor de trei ani, de tip on/off, până când au reapărut „oameni răi din trecutul său” care au încercat să-i relanseze cariera. Martin a adăugat că Aaron Carter s-a purtat ciudat înainte de moartea sa și că „nimic din ultimele zile din viața sa nu s-a adăugat la un tipar normal”. Deși nu locuia în casă cu el, i-a cerut menajerei să o pună la curent cu tot ceea ce făcea Carter, lucru cu care aceasta a fost de acord.

În momentul morții, Aaron Carter era logodit și avea un copil mic

Logodnica a explicat: „Marți, în ziua dinaintea morții sale, am sunat pentru a verifica starea de bine a lui Aaron. La acel moment el conducea, era la volan”. Polițiștii l-au tras pe Carter pe dreapta în acea zi și au efectuat teste de sobrietate pe teren, a relatat TMZ la vremea respectivă. Iar organele de ordine au constatat că acesta nu se afla sub influența vreunei substanțe. Martin a spus că poliția a stabilit că „era în regulă să conducă”.

„Din cauza atenției mediatice pe care a provocat-o, Aaron a simțit că l-am făcut de rușine, așa că am decis să luăm o pauză unul de celălalt pentru câteva zile, a spus Martin. Am mers cu fiul nostru să stăm la mama mea acasă”. Martin a recunoscut că a fost „super îngrijorată că Aaron va avea din nou o recidivă, deoarece a avut-o de câteva ori în ultimele luni”. Ea a precizat că „s-a înscris la reabilitare în ambulatoriu și avea programare pentru vineri, 4 noiembrie”.

Cadavrul lui Carter a fost găsit a doua zi și nu este clar dacă acesta a participat la ședința trerapeutică.

Cum a devenit celebru fratele solistului din Backstreet Boys

Aaron Carter a devenit celebru la sfârșitul anilor ’90 ca și cântăreț pop, deschizând un concert pentru Backstreet Boys la Berlin la vârsta de nouă ani. El era fratele mai mic al lui Nick Carter, membru al trupei Backstreet Boys. În urma apariției, a obținut un contract de înregistrare, iar în toamna anului 1997 și-a lansat primul single, Crush on You, de pe albumul său de debut.

Aaron Carter este fratele mai mic al lui Nick Carter de la Backstret Boys

La începutul anilor 2000, s-a orientat spre actorie, unde celebritatea sa a continuat să urce, de data aceasta în roluri de adolescent, având apariții în mai multe emisiuni Disney Channel și Nickelodeon. Cu toate acestea, după o scurtă apariție la Dancing with the Stars, cariera sa muzicală a progresat, trecând de la pop la rap. Apoi a ieșit la iveală cum Carter s-a luptat cu abuzul de substanțe și cu sănătatea mintală.

În 2017, Carter a participat la emisiunea The Doctors și s-a destăinuit despre toate pastilele pe care le lua. A fost, pe rând, subnutrit și subponderal și s-a internat într-un program de reabilitare în urma consumului de droguri. Într-o a doua apariție la The Doctors în 2019, cântărețul a dezvăluit că a fost diagnosticat cu schizofrenie și tulburare bipolară.

Cadavrul, descoperit de menajeră

Menajera lui Carter i-a găsit cadavrul în interiorul casei sale în primele ore ale zilei de 5 noiembrie 2022. Poliția a crezut că trupul lui Carter se afla în cadă de mult timp, din cauza mirosului de descompunere și a culorii nenaturale pe care o căpătase apa, a relatat TMZ la acea vreme. La doar câteva ore după moartea artistului, logodnica sa, Martin, care are împreună cu el un fiu, a fost fotografiată în fața casei lui Carter, plângând. În lunile de după moartea lui Carter, mama acestuia, Jane, a declarat că ea credea că fiul ei a fost ucis.

Cada în care a murit înecat Aaron Carter

Poliția a susținut că nu există semne de crimă, dar Jane a afirmat pe rețelele de socializare că polițiștii „nu au investigat cazul ca pe o posibilă crimă din cauza trecutului lui care a inclus dependența de droguri”.

Sursa foto: Instagram, TMZ

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre