Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte Pastramă muncește din greu pentru casa din Dubai. Ce s-a întâmplat după „șase luni de lacrimi”

Brigitte Pastramă muncește din greu pentru casa din Dubai. Ce s-a întâmplat după „șase luni de lacrimi”
Și-a dorit enorm să-și cumpere căsuța din Dubai și a făcut eforturi mari. A avut și piedici, a trecut peste, iar după o perioadă plină de stres, Brigitte Pastramă a răsuflat, în sfârșit, ușurată.

Brigitte a făcut public și primele imagini cu vila din Dubai, unde se muncește din zori și până seară.

Brigitte și Florin numără zilele până se vor muta în casa nouă, cu un etaj, iar pentru a admira superba priveliște, soții au ales ferestre foarte mari. Brigitte le-a spus fanilor că a așteptat șase luni pentru a putea să se bucure de casa lor din Dubai, iar lucrările ar mai dura în jur de zece zile.

„E aproape gata”

„Mulțumesc Doamne, că mi-ai ascultat rugăciunea și îmi deschizi casa, după 6 luni de lacrimi.”, a scris Brigitte Pastramă în postarea pe care a făcut-o pe rețelele de socializare. Vedeta spune că muncește până noaptea târziu pentru a-și vedea visul împlinit, iar după sărbătoarea de Sfânta Maria crede că va veni în România.

„E aproape gata! Mai este însă de lucru. Eu sunt ocupată cu renovarea de dimineața și până noaptea la ora 22, în fiecare zi. După 10-15 august vin în România, sper să terminăm până atunci”, a spus bruneta pentru Click.

 

A stat la hotel ca să nu plătească chirie

Brigitte a achiziționat casa anul trecut și până în acest moment a stat la hotel, ca să nu plătească chirie, întrucât prețurile sunt foarte mari. „Mi-am cumpărat casa acolo în noiembrie, anul trecut, de la un proprietar, doar că este o comunitate nouă. E foarte centrală casa, nu este foarte mare, dar nu terminaseră branșamentul la utilități și ne-au tot ținut câteva luni în hand-over.

Am puțin, 200 de metri de curte, am doar două dormitoare, un living și trei băi. Nu e o casă mare, e o casă mică, că nu ne-am permis mai mult.  (…) Am stat trei luni la un hotel, apoi la Mall Dubai, acum stăm la o rezidență mai mare cu două camere. Chiriile sunt foarte scumpe acolo, merită să-ți iei casă și mașină.

Tot ce e accesibil turiștilor e scump, dar în momentul în care ești rezident acolo, viața devine foarte ieftină. Eu mi-am dorit ca să am o casă în care să pot să o supraveghez pe Sara. Ea face școală acolo a intrat la două licee foarte bune, o școală a viitorului, fac și robotică”, a declarat afacerista cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre