Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte Pastramă n-a mai suportat și a spus tot adevărul. „Își punea verighetă cum aveam noi…”

Brigitte Pastramă n-a mai suportat și a spus tot adevărul. „Își punea verighetă cum aveam noi…”
A format timp de cinci ani un cuplu cu Ilie Năstase, dar mariajul a fost unul dintre cele mai grele momente ale sale.

Brigitte Pastramă și Ilie Năstase s-au căsătorit în anul 2013, dar bruneta a avut o viață grea lângă el. Cea care le-a pus bețe în roate a fost fosta soție a sportivului, care a făcut-o să trăiască un calvar.

Într-o emisiune, Brigitte a mărturisit că o apreciază mult pe Ioana Năstase pentru că a reușit ce ea n-a putut niciodată: să le înlăture pe rivale din viața lor. „Relația mea cu Ilie s-a terminat datorită faptului că întotdeauna el m-a pus pe locul trei și că tot timpul am fost călcată în picioare de fosta lui soție.

Brigitte, fericită că a scăpat de anii în care a fos obligată să face fosta soție a lui Ilie

Mai mult nu am îndurat. Ea l-a controlat și mă bucur că astăzi Ilie este cu o femeie care a știut să pună punct relației cu fosta soție. Eu am trăit un coșmar cu fosta soție, dar pentru că Dumnezeu m-a învățat să fiu smerită, am acceptat. Până la urmă nebunul se încrede în om și înțeleptul în Dumnezeu.

„Eu în momentul în care m-am despărțit de Ilie, am stat departe de Ilie, ca să nu pățească și actuala lui ce am pățit eu cu fosta”

De câte ori eram în contradicție cu ea, eu mergeam la biserică și mă rugam și Dumnezeu era de partea mea. Până la urmă, dacă s-a întâmplat un lucru bun în viața lui este faptul că femeia actuală a știut ce era cel mai nociv pentru ei și a știut să schimbe situația pe care nu am putut eu să o schimb.

Până la urmă, omul ăsta merită să fie fericit, a știut întotdeauna să își protejeze copiii, și-a susținut copiii foarte mult. Eu în momentul în care m-am despărțit de Ilie, am stat departe de Ilie, ca să nu pățească și actuala lui ce am pățit eu cu fosta”, a declarat Brigitte, în cadrul emisiunii În Oglindă.

Alături, la bine și la rău

„Își punea verighetă cum aveam noi”

Nu în ultimul rând, Brigitte a povestit că fosta soție a umilit-o în fața prietenilor de familie, iar când ajungea cu Ilie la Roland Garros aștepta în afara lojei. În interior era însă fosta soție care își punea pe deget o verighetă ca a lor.

„Am fost foarte batjocorită peste tot. Toți prietenii lui Ilie se fereau de mine și s-au ferit ani de zile, pentru că ea tot timpul m-a denigrat în fața lor. Eu niciodată nu am putut să am în București prietenii pe care Ilie i-a avut cu ea, pentru că ea m-a batjocorit în fața lor.

„Era o prostie ce mi se întâmpla, dar am suportat, pentru că am zis că e o încercare de la Dumnezeu”

Eu eram soția lui Ilie și ea stătea la masă cu prietenii lui. Am avut atât de multe răutăți pe care le-am suportat. Eu eram soția lui Ilie, iar la Roland Garros stăteam afară din lojă, iar ea intra cu el și își punea verighetă cum aveam noi. Era o prostie ce mi se întâmpla, dar am suportat, pentru că am zis că e o încercare de la Dumnezeu și poate că El a îngăduit să fiu smerită”, și-a vărsat năduful Brigitte Pastramă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre