Simona Ionescu / Redactor Șef

„Brigitte, soțul tău e acum cu iubitul lui”. Secretele familiei Macron ies la iveală

„Brigitte, soțul tău e acum cu iubitul lui”. Secretele familiei Macron ies la iveală
Probleme în Paradis. Brigitte Macron a rămas fără cuvinte după ce a primit un telefon anonim legat de soțul ei.

Președintele Emmanuel Macron trebuie să-i dea explicații clare și precise doamnei sale. Ceva nu sună bine.

„Brigitte, soțul tău e acum cu iubitul lui”. Secretele familiei Macron ies la iveală

Brigitte Macron e cu nervii la pământ. Prima Doamnă a Franței a primit un telefon în care bărbat anonim a anunțat-o că iubitul său soț se află în tandrețuri cu iubitul gay. Surprinzător este însă faptul că, deși toate telefoanele sunt extrem de bine securizate, persoana în cauză a reușit să ia legătura direct cu Brigitte, fără să-și dezvăluie identitatea.

Asta pune extrem de multe semne de întrebare, titrează presa franceză. Situația încâlcită a ieșit la iveală după dezvăluirea făcută de comentatorul politic francez Nicolas Prisette într-un nou documentar numit In the Hell of the Presidential Campaigns, difuzat pe postul de televiziune BFM.

Brigitte Macron și-a schimbat sexul?

Sursele spun că Brigitte ar fi fost extrem de supărată, pentru că și-a dat seama că oamenii vor face tot ce le stă în putință pentru a-i denigra. Desigur, nu este pentru prima dată când apar tot felul de zvonuri despre Macron. Ultimele zvonuri au fost în 2018, când s-a auzit că președintele Franței ar avea o relație chiar cu propriul bodyguard.

În trecut însă, s-a auzit despre el că s-ar iubi cu frumosul președinte al radioului public Radio France, pe numele lui Matthieu Gallet. În acel moment, Macron a luat atitudine și a infirmat aceste lucruri. Nici Brigitte nu a fost scutită de discuții. Despre ea s-au auzit zvonuri că s-ar fi născut bărbat, apoi ar fi făcut o schimbare de sex.

Brigitte este cu 24 de ani mai bătrână decât Macron

Brigitte şi Emmanuel s-au cunoscut în 1993, când Macron avea doar 15 primăveri, iar doamna, în vârstă de 39 de ani, era profesoară lui de literatură. Mai târziu cei doi s-au îndrăgostit, iar Brigitte a divorțat de soțul său, cu care are trei copii, pentru a fi cu Marcon. În ciuda diferenței de vârstă și a criticilor celor din jur.

Sursă foto: ea.md

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre