Simona Ionescu / Redactor Șef

Britney Spears a luat decizii majore. „Îmi port inima pe mânecă”

Britney Spears a luat decizii majore. „Îmi port inima pe mânecă”
Britney Spears le-a oferit fanilor o actualizare a situației relației sale, după ce s-a despărțit de soțul ei, Sam Asghari, la începutul acestui an. Vedeta a mărturisit că s-a săturat să fie manipulată.

Britney Spears a recunoscut că este „ușor de manipulat” de către oameni și că în prezent este singură.

La sfârșitul săptămânii trecute, vedeta în vârstă de 42 de ani, care a devenit celebră în copilărie cu melodii precum „Oops I Did It Again”, a vorbit despre gândurile care o macină. „Am avut mult timp la dispoziție pentru a privi cu adevărat în urmă, cu toate bunele și relele. Este atât de ciudat să fii singur, am avut mult timp să mă uit cu adevărat înapoi cu toate bunele și relele. Mi-am dat seama că nu vorbesc deloc atât de frumos cu mine însămi… Sunt ușor de manipulat și îmi port inima pe mânecă… Dar cu siguranță voi schimba toate astea”, a declarat artista.

„Felul în care îmi trăiesc viața este al meu”

Britney Spears spune că sunt momente în care obosește, dar recunoaște că sunt și lucruri care o sperie. „Trebuie să-mi fac timp să mă opresc și să mă uit în jur, să mă reevaluez și să mă întreb dacă acest lucru este bun pentru mine? Îmi place rutina și, de obicei, fac același lucru în fiecare zi.

Britney Spears nu mai vrea să fie singură și manipulată. Sursă foto: www.dailystar.co.uk

Sincer, mă plictisesc, dar sunt și speriată de multe lucruri… Felul în care îmi trăiesc viața este al meu… Atât de mulți oameni s-au amestecat în asta în copilărie și să știu că va fi bine mi se pare egoist! Să învăț să mă bucur de ea este destul de uimitor. Voi spune că rutina mea și afacerile zilnice mi se par prostești uneori”, s-a destăinuit vedeta.

Britney și Sam Asghari au rezistat doar un singur an căsătoriți

Britney și fostul ei iubit, Sam Asghari, au decis să se despartă la doar un an după ce s-au căsătorit. Sam a cerut divorțul de vedetă după 14 luni și a invocat „diferențe ireconciliabile” ca motiv pentru a pune capăt mariajului. La vremea respectivă, TMZ a relatat că cei doi s-au despărțit după o ceartă „nucleară”, iar Sam ar fi confruntat-o pe aceasta din cauza acuzațiilor de înșelăciune.

Britney l-a întâlnit pe Sam în octombrie 2016, pe platoul de filmare al videoclipului său „Slumber Party”. Cuplul a devenit oficial pe Instagram în ianuarie 2017, iar Britney a dezvăluit că s-au logodit în decembrie 2021. Într-o postare comună pe contul de socializare, ei au anunțat că artista a suferit un avort spontan și a pierdut „copilul miracol”. Despre această suferință a vorbit în cartea ei de memorii „The Woman In Me”, care a fost lansată la începutul acestui an.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre